معمولا اکثر خانم ها کوکو سبزی را ساده درست میکنند ما امروز قصد داریم یک پیراشکی مدرن را آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید.برای تهیه این کوکو با ما همراه باشید
مواد لازم :
سیب زمینی | ۵ تا ۶ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۷ عدد |
گوجه فرنگی | یک عدد متوسط |
هویج | یک عدد بزرگ |
فلفل دلمه سبز و رنگی | از هر کدام یک عدد |
قارچ | ۱۵۰ گرم |
ژامبون خرد شده یا گوشت چرخ کرده | ۵۰ گرم |
نخودفرنگی بخارپز شده | یک فنجان |
زرشک ، روغن و نمک و فلفل | به میزان لازم |
جعفری خرد شده | ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه :
ابتدا سیبزمینی، هویج، قارچ و یک عدد از فلفل دلمهها را نگینی خرد و آنها را سرخ کنید. گوجه را هم خرد کرده همراه ژامبون یا گوشت چرخکرده، نخودفرنگی بخارپز شده و تخممرغها و جعفری خرد شده و نمک و فلفل و زرشک با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. در یک ماهیتابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را داغ کنید. مواد مخلوط شده کوکو را بلافاصله در روغن داغ بریزید و روی آن را صاف کنید.
گوجه خرد شده و فلفل دلمه رنگی خرد شده را روی کوکو بریزید و بعد ماهیتابه را در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه در طبقه وسط فر، با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. کوکو کاملا پف کرده و آماده شده را برش بزنید و در دیس مناسب بچینید و اطراف آن را با خیارشور و زیتون تزئین کنید.
شما می توانید این کوکو را با ترشی سرکه نیز میل کنید . نوش جان