جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه کوکوی پیازچه

fo3762

کوکوی پیازچه غذای خوشمزه کرمانشاهی های عزیز میباشد.اگر به غذاهای اصیل ایرانی و غذاهای سنتی علاقمند هستید صد در صد از این غذا هم خوشتان می آید

مواد لازم برای ۲ نفر :

 

 

سیب زمینی آب پز  ۲ عدد
 پیاز ۱ عدد
پیازچه  ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه کوکو پیازچه:
سیب زمینی‌های آبپز را رنده کنید و آنها را در ظرفی مناسب بریزید.
حالا پیاز را رنده کنید، آب آن را بگیرید و به سیب زمینی ها اضافه کنید.

پیازچه ها را نگینی خرد کنید و به موادتان اضافه کنید.
تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و خوب هم بزنید.

در تابه‌ای روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا داغ شود. از مایه کوکو یک قاشق غذاخوری بردارید و در روغن یا قالب دلخواهتان سرخ کنید.

نکته :
اگر می‌خواهید کوکویتان خوشرنگ شود، می‌توانید یک قاشق سوپخوری زعفران دم کرده هم به آن اضافه کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید