کوکوی پیازچه غذای خوشمزه کرمانشاهی های عزیز میباشد.اگر به غذاهای اصیل ایرانی و غذاهای سنتی علاقمند هستید صد در صد از این غذا هم خوشتان می آید
مواد لازم برای ۲ نفر :
سیب زمینی آب پز | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
پیازچه | ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه کوکو پیازچه:
سیب زمینیهای آبپز را رنده کنید و آنها را در ظرفی مناسب بریزید.
حالا پیاز را رنده کنید، آب آن را بگیرید و به سیب زمینی ها اضافه کنید.
پیازچه ها را نگینی خرد کنید و به موادتان اضافه کنید.
تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و خوب هم بزنید.
در تابهای روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا داغ شود. از مایه کوکو یک قاشق غذاخوری بردارید و در روغن یا قالب دلخواهتان سرخ کنید.
نکته :
اگر میخواهید کوکویتان خوشرنگ شود، میتوانید یک قاشق سوپخوری زعفران دم کرده هم به آن اضافه کنید.
امتیاز شما به این دستور پخت