امروز قصد داریم یک پیش غذای خیلی خوشمزه و شیک را آموزش دهیم.این پیش غذا کوکتل میگو نام دارد.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.برای تهیه این پیش غذا با ما همراه باشید.
- میگوی پاکشده: ۳۵۰ گرم
- کرفس ریزشده: ۳ ساقه
- روغن زیتون : ۳ قاشق غذاخوری
- گوجهفرنگی حلقهشده: ۲ عدد
- سرکه سفید : یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
کرفس خرد شده را همراه با نمک و فلفل سرخ میکنیم. سپس روغن را در ماهیتابهای گرم کرده و میگوها را داخل روغن انداخته تا طلایی شود. بعد کرفس سرخ شده را با میگو مخلوط کرده و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفت میدهیم و در آخر بعد از سرخ شدن کمی سرکه سفید به میگوها اضافه میکنیم. این کار بوی زخم میگو را میگیرد و برای سرو درون بشقابی گوجههای حلقه شده را بچیند و بعد از آن میگو و کرفس را روی گوجهها گذاشته و با چند شاخه برگ کرفس آن را تزئین کنید.
فوت آشپزي
اگر میخواهید میگوها در حال سرخ شدن گرد نشوند، قبل از سرخ شدن کمی آنها را با کف دست صاف کنید.