جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه کوفته

kf0o6fmskr0a2zig9ruc

کوفته یک غذای اصیل و خوشمزه ایرانی میباشد که همه آن را دوست دارند .امروز قصد داریم طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :
  • تخم‌مرغ زده شده: یک عدد
  • شیر: یک‌چهارم فنجان
  • نرمه نان کفمال: سه‌چهارم فنجان
  • پیاز ریز خرد شده: یک عدد
  • جعفری تازه ساطوری: یک‌چهارم فنجان
  • فلفل سیاه: یک‌چهارم قاشق مرباخوری
  • جوز: یک‌هشتم قاشق مرباخوری
  • گوشت گوسفند چرخ شده: ۲۵۰ گرم
  • گوشت گوساله چرخ شده: ۲۵۰ گرم
  • کره یا مارگارین: یک قاشق غذاخوری
  • آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
  • قرص عصاره گوشت: ۲ عدد
  • فلفل سیاه: یک‌هشتم قاشق مرباخوری
  • شیر: ۲ فنجان
  • نودل یا رشته فرنگی پخته و داغ: ۳ فنجان
  • جعفری تازه ساطوری: به مقدار لازم

روش تهیه :

تخم‌مرغ و یک‌چهارم فنجان شیر را مخلوط کنید. نان، پیاز، یک‌چهارم فنجان جعفری، یک‌چهارم قاشق مرباخوری فلفل و جوز را مخلوط کنید. گوشت‌ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس گوشت‌ها را به شکل ۳۰ گلوله یکدست و هم‌اندازه در آورید. گوشت‌ها را در کره داغ با حرارت متوسط ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا قهوه‌ای رنگ شوند. سپس از ماهی‌تابه به ظرف دیگری منتقل کنید و آب زیر گوشت را در ماهی‌تابه نگه دارید. حدود ۲ قاشق غذاخوری باید آب گوشت باشد اگر نیست روغن مایع اضافه کنید تا حجمش به این مقدار برسد. آرد، قرص سوپ و یک‌هشتم قاشق مرباخوری فلفل را به آب گوشت اضافه کنید. ۲ فنجان شیر را بریزید و با حرارت متوسط بجوشانید تا غلیظ و حباب‌دار شود. گوشت‌ها را اضافه کنید، پس از داغ شدن با نودل گرم سرو کنید. اگر مایل بودید کمی جعفری ساطوری هم روی آن بپاشید. (برای ۵ نفر)

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید