جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه کوفته

kf0o6fmskr0a2zig9ruc

کوفته یک غذای اصیل و خوشمزه ایرانی میباشد که همه آن را دوست دارند .امروز قصد داریم طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :
  • تخم‌مرغ زده شده: يك عدد
  • شير: يك‌چهارم فنجان
  • نرمه نان كفمال: سه‌چهارم فنجان
  • پياز ريز خرد شده: يك عدد
  • جعفري تازه ساطوري: يك‌چهارم فنجان
  • فلفل سياه: يك‌چهارم قاشق مرباخوري
  • جوز: يك‌هشتم قاشق مرباخوري
  • گوشت گوسفند چرخ شده: ۲۵۰ گرم
  • گوشت گوساله چرخ شده: ۲۵۰ گرم
  • كره يا مارگارين: يك قاشق غذاخوري
  • آرد سفيد: ۲ قاشق غذاخوري
  • قرص عصاره گوشت: ۲ عدد
  • فلفل سياه: يك‌هشتم قاشق مرباخوري
  • شير: ۲ فنجان
  • نودل يا رشته فرنگي پخته و داغ: ۳ فنجان
  • جعفري تازه ساطوري: به مقدار لازم

روش تهیه :

تخم‌مرغ و يك‌چهارم فنجان شير را مخلوط كنيد. نان، پياز، يك‌چهارم فنجان جعفري، يك‌چهارم قاشق مرباخوري فلفل و جوز را مخلوط كنيد. گوشت‌ها را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. سپس گوشت‌ها را به شكل ۳۰ گلوله يكدست و هم‌اندازه در آوريد. گوشت‌ها را در كره داغ با حرارت متوسط ۱۰ دقيقه سرخ كنيد تا قهوه‌اي رنگ شوند. سپس از ماهي‌تابه به ظرف ديگري منتقل كنيد و آب زير گوشت را در ماهي‌تابه نگه داريد. حدود ۲ قاشق غذاخوري بايد آب گوشت باشد اگر نيست روغن مايع اضافه كنيد تا حجمش به اين مقدار برسد. آرد، قرص سوپ و يك‌هشتم قاشق مرباخوري فلفل را به آب گوشت اضافه كنيد. ۲ فنجان شير را بريزيد و با حرارت متوسط بجوشانيد تا غليظ و حباب‌دار شود. گوشت‌ها را اضافه كنيد، پس از داغ شدن با نودل گرم سرو كنيد. اگر مايل بوديد كمي جعفري ساطوري هم روي آن بپاشيد. (براي ۵ نفر)

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)