جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه کوفته گوشت و اسفناج

kf0o6fmskr0a2zig9ruc

بدون شک افرادی که اسفناج را دوست ندارند با خوردن این غذا و مزه آن عاشق اسفناج میشوند.امروز قصد داریم یک کوفته مجلسی و خیلی عالی را آموزش دهیم برای تهیه این غذا با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر

  • گوشت ‌چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم
  • اسفناج پخته: نصف لیوان
  • آرد سوخاری: نصف لیوان
  • تخم‌مرغ: ۳ تا ۴ عدد
  • ژامبون مرغ: ۱۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: یک عدد
  • فلفل دلمه‌ای ریز خردشده: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل: به‌میزان لازم

روش تهیه :روش تهیه این کوفته، کار بسیار ساده‌ای است. ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده کرده و تمامی مواد را باهم مخلوط می‌کنیم (در این مرحله دقت می‌کنیم ژامبون‌ها را به‌صورت مربع‌های کوچک یک‌ در یک‌سانتی‌متر خرد کرده و با مواد مخلوط کنیم)، علاوه براین‌که تمام مواد را کاملا مخلوط می‌کنیم، می‌توانیم برای خوش‌طعم‌تر‌شدن کوفته، از مقدار کمی آویشن یا یک قاشق غذاخوری پیاز سرخ‌شده استفاده کنیم.

نکته: تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه می‌کنیم که بسته به ریزی و درشتی تخم‌مرغ‌ها، مواد ما شل نشود. تمام مواد را باهم ورز می‌دهیم و به‌شکل گلوله‌هایی اندازه یک نارنگی کوچک درمی‌آوریم. گلوله‌های آماده‌شده را یا درون آرد سوخاری غلتانده یا به همان صورت داخل روغن داغ شناور و سرخ می‌کنیم، اگر داخل آرد سوخاری بغلتانیم به‌همان شکل پس از سرخ‌شدن با سبزیجات و سالاد سرو می‌کنیم، اگر هم به‌حالت ساده سرخ کنیم، می‌توانیم آن را داخل مقداری سس بشامل (سس سفید) یا سس قرمز که با رب گوجه‌فرنگی تهیه کرده‌ایم، چیده و ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهیم تا طعم سس را به خو‌دش بگیرد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید