جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه کوفته گوشت و اسفناج

kf0o6fmskr0a2zig9ruc

بدون شک افرادی که اسفناج را دوست ندارند با خوردن این غذا و مزه آن عاشق اسفناج میشوند.امروز قصد داریم یک کوفته مجلسی و خیلی عالی را آموزش دهیم برای تهیه این غذا با ما همراه باشید.

مواد لازم براي ۳ نفر

  • گوشت ‌چرخ‌كرده: ۳۰۰ گرم
  • اسفناج پخته: نصف ليوان
  • آرد سوخاري: نصف ليوان
  • تخم‌مرغ: ۳ تا ۴ عدد
  • ژامبون مرغ: ۱۰۰ گرم
  • پياز متوسط: يك عدد
  • فلفل دلمه‌اي ريز خردشده: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوري
  • زردچوبه: يك قاشق چاي‌خوري
  • نمك و فلفل: به‌ميزان لازم

روش تهیه :روش تهيه اين كوفته، كار بسيار ساده‌اي است. ابتدا پياز را با رنده ريز رنده كرده و تمامي مواد را باهم مخلوط مي‌كنيم (در اين مرحله دقت مي‌كنيم ژامبون‌ها را به‌صورت مربع‌هاي كوچك يك‌ در يك‌سانتي‌متر خرد كرده و با مواد مخلوط كنيم)، علاوه براين‌كه تمام مواد را كاملا مخلوط مي‌كنيم، مي‌توانيم براي خوش‌طعم‌تر‌شدن كوفته، از مقدار كمي آويشن يا يك قاشق غذاخوري پياز سرخ‌شده استفاده كنيم.

نكته: تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي اضافه مي‌كنيم كه بسته به ريزي و درشتي تخم‌مرغ‌ها، مواد ما شل نشود. تمام مواد را باهم ورز مي‌دهيم و به‌شكل گلوله‌هايي اندازه يك نارنگي كوچك درمي‌آوريم. گلوله‌هاي آماده‌شده را يا درون آرد سوخاري غلتانده يا به همان صورت داخل روغن داغ شناور و سرخ مي‌كنيم، اگر داخل آرد سوخاري بغلتانيم به‌همان شكل پس از سرخ‌شدن با سبزيجات و سالاد سرو مي‌كنيم، اگر هم به‌حالت ساده سرخ كنيم، مي‌توانيم آن را داخل مقداري سس بشامل (سس سفيد) يا سس قرمز كه با رب گوجه‌فرنگي تهيه كرده‌ايم، چيده و ۱۵ دقيقه داخل فر قرار دهيم تا طعم سس را به خو‌دش بگيرد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)