افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه کوفته قلقلی با سس ادویه دار

fo3953

کوفته قلقلی را خیلی از افراد دوست دارند اما به روش همیشگی با کلم پلو یا به صورت خورشتی میل میکنند.این بار تصمیم داریم یک کوفته قلقلی با یک سس مخصوص را آموزش دهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید

مواد لازم برای کوفته قلقلی با سس ادویه دار :

 

 

 سیب زمینی مکعبی خرد شده  ۲۲۵ گرم
 گوشت بره یا گوساله چرخ کرده  ۲۲۵ گرم
 پیاز ریز خرد شده ۱ عدد
 ساقه کرفس ریز خرد شده ۱ عدد
سیر له شده ۲ حبه
کره ۲ قاشق غذاخوری
روغن نباتی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
گشنیز تازه خرد شده جهت تزیین مقداری

مواد لازم جهت تهیه سس گوشت قلقلی با سس ادویه دار :

 

 روغن نباتی ۱ قاشق غذاخوری
 پیاز ریز خرد شده  ۱ عدد
 عصاره سبزیجات سرد  ۱۵۰ میلی لیتر
 شکر نرم قهوه ای ۲ قاشق چایخوری
کنسرو گوجه فرنگی خرد شده ۴۰۰ گرم
فلفل پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
فلفل سبز چیلی خرد شده ۱ عدد
آرد ذرت ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه گوشت قلقلی با سس ادویه دار :
سیب زمینی ها را به مدت ۱۰ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا کاملا نرم شوند. آن ها را آبکش نمایید و داخل یک کاسه بزرگ له نمایید تا پوره ای نرم و یکدست حاصل شود.

گوشت چرخ کرده، پیاز، گشنیز، کرفس و سیر را به آن بیافزایید و خوب مخلوط نمایید.
مخلوط گوشت را به ۲۰ گلوله کوچک تقسیم نمایید.

جهت تهیه سس، ابتدا روغن را در یک ماهیتابه گرم نمایید و پیاز را به مدت ۵ دقیقه در آن آرام تفت دهید. در یک کاسه کوچک آرد ذرت و عصاره سبزیجات را مخلوط نمایید و آن را با بقیه مواد سس داخل ماهیتابه بریزید. بگذارید مواد به جوش بیایند. سپس آن ها را به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت کم بجوشانید.

در همین فاصله، جهت سرخ نمودن گوشت های قلقلی، کره و روغن را در یک ماهیتابه گرم نمایید. گوشت ها را در چند مرحله اضافه نمایید و هر بار به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا سرخ شوند. فراموش نکنید که باید آن ها را مرتب، زیر و رو نمایید. در مدت سرخ نمودن باقیمانده گوشت ها، قلقلی های سرخ شده را گرم نگه دارید. سپس آن ها را داخل یک ظرف گرم مخصوص پذیرایی ریخته، سس گوجه را اطراف آن ها بریزید. گوشت قلقلی با سس ادویه دار را با گشنیز تزیین نموده و سرو نمایید.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *