امروز تصمیم داریم یک کوفته متفاوت را آموزش دهیم.این کوفته بر خلاف کوفته های دیگر دارای سس مخصوص نیست و بیشتر به کبه خوزستان شباهت دارد.برای آموزش این کوفته ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم :
برنج | دو پيمانه |
گوشت چرخكرده | يك پيمانه |
نخود فرنگی | يك پيمانه |
رب گوجهفرنگي | دو قاشق غذاخوري |
پیاز | دو قاشق غذاخوري |
نمك و فلفل و روغن | به ميزان لازم |
پنیر پیتزا | يك پيمانه |
پودر سوخاری | يك پيمانه |
آرد سفيد | يك پيمانه |
تخم مرغ | دو عدد |
طرز تهيه :
اول برنج را پخته كنار بگذاريد. گوشت را با پياز تفت داده نخودفرنگي، پنير و ادويهها را به آن اضافه كنيد. بعد برنج را با آرد، پودر سوخاري و تخممرغ مخلوط كرده و يك گلوله برداشته داخل آن را با مخلوط گوشت و نخودفرنگي پر كرده و مثل يك گلوله در آورده و بعد درون روغن سرخ و با سبزيجات ميل كنيد.
امتیاز شما به این دستور پخت