جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه کوفته ترش و شیرین

koofte-torsh-shirin

امروز قصد داریم یک خورشت خیلی خوشمزه را آموزش دهیم.این خورشت بسیار راحت و خوشمزه میباشد.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

با ریختن سس های تند شیرین و ترش روی کوفته ها می توان به آنها طعم داد. بعد از پختن کوفته تازه، می توانید آنها را داخل سس های خانگی بپزید تا گوشت عطر و طعم سس ها را به خود جذب کند. کوفته را می توانید به عنوان پیش غذا در مهمانی سرو کنید یا این که با سرو کردن آن در کنار برنج و سبزیجات سرخ شده، آن را به غذای اصلی تبدیل کنید.
۲
فر را با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۷ درجه سانتی گراد گرم کنید.

۳
گوشت چرخ کرده را داخل کاسه بریزید و ½ پیمانه خرده نان، ¼ پیمانه شیر و یک عدد تخم مرغ را به آن اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید و سپس با آن گلوله های ۴ سانتی درست کنید.

۴
کوفته ها را روی سینی فر قرار دهید و آنها را در فر به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا به رنگ قهوه ای طلایی در بیایند.

۵
کوفته ها را داخل آرام پز قرار دهید.

۶
½ پیمانه سرکه سیب، ½ پیمانه شکر، ۱ قاشق غذاخوری آرد ذرت و ۱ قاشق غذاخوری سویا سس را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مخلوط به جوش بیاید.

۷
سس ترش و شیرین خانگی تان را روی کوفته ها داخل آرام پز بریزید. آرام پز را تنظیم کنید و کوفته ها را به مدت ۸ ساعت بپزید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید