جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه کوفته تبریزی گیاهی

5839

کوفته یک غذای سنتی و خیلی خوشمزه میباشد که اکثر ما دوست داریم.امروز قصد داریم طرز تهیه یک کوفته تبریزی گیاهی را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید و دوست  داشته باشید.

مواد لازم برای ۳تا۴ نفر

  • ۲ پیمانه برنج
  • ۱ پیمانه لپه
  • ۱ عدد پیاز
  •  ۳۰۰  گرم سبزی کوفته
  • ۳ ق س آرد نخودچی یا لپه
  • ۲ ق س رب گوجه فرنگی
  • ۱ ق چ زردچوبه،  ادویه و فلفل
  • به مقدار لازم روغن
  • به مقدار لازم نمک

 

مواد داخل کوفته

  • ۳ ق س پیاز داغ
  • ۲ /۱  پیمانه گردوی خرد شده
  • ۲ /۱  پیمانه کشمش
  • ۲ /۱  پیمانه آلو
  • ۲  /۱  پیمانه قیسی

 

طرز تهیه:

۱٫  برنج را بشویید و در ظرفی مناسب خیس کنید. بعد از مدت نصف روز برنج را بپزید.سپس  لپه را بشویید و در یک ظرف دیگر خیس کنید. آن را هم بعد از مدت نصف روز بپزید.

۲٫ سبزی کوفته را که شامل گشنیز، جعفری، تره، ترخون و مرزه است به خوبی بشویید و در یک سبد بریزید تا آب آنها کشیده شود، سپس خردشان کنید.

۳٫ پیاز را نگینی  خرد کنید و در یک تابه مناسب با مقداری روغن  تفت دهید. حالا  نیمی از زردچوبه و ادویه، همه رب گوجه فرنگی و مقداری نمک را به پیاز اضافه کرده ، آنها را تفت دهید. مقداری آب  داخل تابه بریزید و بگذارید چند جوش بزند، سپس آن را کنار بگذارید. سس غذا آماده است.

۴٫  در این زمان برنج و لپه پخته شده را چرخ یا میکس کنید. سبزی خرد شده را هم به مواد اضافه کنید، سپس مابقی ادویه، مقداری نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید. کمی آرد نخودچی جهت چسبندگی مواد اضافه کنید و  دوباره مواد را ورز دهید.

۵٫  برای آماده کردن مواد داخل کوفته، در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید. کشمش، آلو و قیسی را به همراه پیاز داخل آن تفت دهید، سپس گردوی خرد شده را اضافه کنید تا مواد داخل کوفته آماده شود.

۶٫ مقداری از مواد کوفته را بردارید و به کمک دست داخل آن را گود کنید. حالا مقداری از مواد درونی کوفته داخل آن قرار دهید و مواد را به صورت توپ های کوچک در آورید.

۷٫ در مرحله آخر، کوفته ها را در ظرف مورد نظر بچینید، سسی را  که آماده کرده اید روی آنها بریزید و سرو کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)