جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه کسرول سبزیجات ( غذای مخصوص گیاهخواران )

1

 

  • . کنسرو لوبیا را آبکش کنید و درون کاسه بزرگی بریزید. سپس نخود، دو قاشق غذاخوری پستو، پیاز، سیر و ادویه ایتالیای را اضافه کنید و هم بزنید.

 

•  تعداد: ۸ نفر
•  زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
•  زمان پخت: ۴ تا ۶ ساعت

مواد لازم :

 کنسرو لوبیا سفید ۲ قوطی (هر کدام ۵۴۰ گرم)
 نخود یک قوطی ۵۴۰ گرمی
 پستو ریحان ¼ پیمانه
 پیاز خرد شده  یک عدد
 سیر رنده شده ۴ حبه
 ادویه ایتالیایی (مخلوط سبزیجات معطر) ۱٫۵ قاشق چایخوری
 پولنته پخته شده (شوربای ذرت)  ۴۵۰ گرم
 گوجه‌فرنگی خرد شده  یک عدد
 مخلوط پنیرهای رنده شده ۲۲۵ گرم
اسفناج تازه ۲ پیمانه
کاسنی قرمز یک پیمانه

طرز تهیه :
۱٫ کنسرو لوبیا را آبکش کنید و درون کاسه بزرگی بریزید. سپس نخود، دو قاشق غذاخوری پستو، پیاز، سیر و ادویه ایتالیای را اضافه کنید و هم بزنید.

۲٫ قابلمه آرام‌پز را با روغن چرب کنید. نیمی از مخلوط لوبیا را درون آن بریزید. روی آن نیمی از پولنته و سپس روی آن پنیر بریزید. روی پنیر یک لایه مخلوط لوبیا و یک لایه پولنته بریزید. در آرام‌پز را بگذارید و به مدت ۴ تا ۶ ساعت با کمترین درجه بگذارید تا پخته شوند.

۳٫ پس از این زمان، گوجه‌فرنگی، پنیر باقی مانده، اسفناج و کاسنی قرمز را اضافه کنید. پستوی باقی مانده و یک قاشق غذاخوری آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون کسرول بریزید و بگذارید ۵ دقیقه با حرارت ملایم درون آرام‌پز پخته شوند. سپس سرو کنید.

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)