جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه کسرول سبزیجات ( غذای مخصوص گیاهخواران )

1

 

  • . کنسرو لوبیا را آبکش کنید و درون کاسه بزرگی بریزید. سپس نخود، دو قاشق غذاخوری پستو، پیاز، سیر و ادویه ایتالیای را اضافه کنید و هم بزنید.

 

•  تعداد: ۸ نفر
•  زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
•  زمان پخت: ۴ تا ۶ ساعت

مواد لازم :

 کنسرو لوبیا سفید۲ قوطی (هر کدام ۵۴۰ گرم)
 نخودیک قوطی ۵۴۰ گرمی
 پستو ریحان¼ پیمانه
 پیاز خرد شده یک عدد
 سیر رنده شده۴ حبه
 ادویه ایتالیایی (مخلوط سبزیجات معطر)۱٫۵ قاشق چایخوری
 پولنته پخته شده (شوربای ذرت) ۴۵۰ گرم
 گوجه‌فرنگی خرد شده یک عدد
 مخلوط پنیرهای رنده شده۲۲۵ گرم
اسفناج تازه۲ پیمانه
کاسنی قرمزیک پیمانه

طرز تهیه :
۱٫ کنسرو لوبیا را آبکش کنید و درون کاسه بزرگی بریزید. سپس نخود، دو قاشق غذاخوری پستو، پیاز، سیر و ادویه ایتالیای را اضافه کنید و هم بزنید.

۲٫ قابلمه آرام‌پز را با روغن چرب کنید. نیمی از مخلوط لوبیا را درون آن بریزید. روی آن نیمی از پولنته و سپس روی آن پنیر بریزید. روی پنیر یک لایه مخلوط لوبیا و یک لایه پولنته بریزید. در آرام‌پز را بگذارید و به مدت ۴ تا ۶ ساعت با کمترین درجه بگذارید تا پخته شوند.

۳٫ پس از این زمان، گوجه‌فرنگی، پنیر باقی مانده، اسفناج و کاسنی قرمز را اضافه کنید. پستوی باقی مانده و یک قاشق غذاخوری آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون کسرول بریزید و بگذارید ۵ دقیقه با حرارت ملایم درون آرام‌پز پخته شوند. سپس سرو کنید.

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)