جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه کسادیا مرغ و فلفل

در این پست یک غذای مکزیکی بسبار خوشمزه را آموزش خواهیم داد.این غذا در کشور مکزیک بسیار طرفدار دارد و بسیار خوشمزه میباشد.برای آموزش تهیه این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید

تعداد: ۱۲ نفر

زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه

زمان پخت: ۲۰ دقیقه

مواد لازم :

 

 

 سینه مرغ بدون پوست و استخوان  نیم کیلو
 فلفل سبز  ۲ عدد
 فلفل قرمز چیلی  ۱ عدد
 پنیر چدار یا موزارلا رنده شده (در صورت امکان پنیر مونتری استفاده کنید)  ۱.۵ پیمانه
 تورتیلا  ۶ عدد
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی بی دانه و خرد شده (یک عدد گوجه فرنگی ریز) نیم پیمانه
پیازچه خرد شده (قسمت سبز آن) سه قاشق غذاخوری
گشنیز یا ریحان تازه خرد شده یک قاشق غذاخوری

 

 

طرز پخت :

۱. مرغ را رشته رشته خرد و سرخ کنید تا کاملا بپزد.
۲. تخم های فلفل ها را خارج کنید و آنها را باریک برش دهید.
۳. روغن را داخل تابه بریزید، فلفل ها، پیازچه و مرغ را حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید تا زمانیکه که سبزیجات کمی نرم شوند.
۴. مقداری از مواد را روی نیمی از هر کدام از تورتیلاها بریزید و روی آنها پنیر بپاشید. تورتیلا را از وسط تا کنید و آنها را داخل سینی فر قرار دهید تا زمانیکه که کسادیاها طلایی و پنیرها آب شوند. این روند حدود ۱۰ دقیقه زمان نیاز دارد.
۵. برای سرو این غذا باید کسادیا را از وسط نصف و با سس سالسا تزئین کنید.

 

ارزش غذایی :

•    کالری: ۱۲۴
•    چربی: ۵ گرم
•    کلسترول: ۲۴ میلی گرم
•    چربی اشباع شده: ۲ گرم
•    کربوهیدرات: ۱۱ گرم
•    چربی اشباع نشده: ۱ گرم
•    سدیم: ۲۳۸ میلی گرم
•    پتاسیم: ۳۳۱ میلی گرم

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید