کرپ گوشت یک غذای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم این غذا را میتوانید در مراسم تولد درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.برای آموزش این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
رب | ۲ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ پخته | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
نمک | به مقدار لازم |
جعفری خرد شده | ۵ قاشق غذا خوری |
مواد لازم برای تهیه خمیر کرپ :
تخم مرغ | ۵ عدد |
کره | نصف استکان |
نمک | به مقدار کم |
شیر | ۱ استکان |
آرد | ۱/۵ استکان |
طرز تهیه :
گوشت و پیاز را رنده کنیدو به آن رب بزنید و با یک لیوان آب بگذارید بپزد. نمک و فلفل و جعفری را در آن بریزید. وقتی که آبش تمام شد ، تخم مرغ پخته را در آن رنده کنید و هم بزنید .
مواد خمیر کرپ را به تناوب با هم مخلوط کنید تا خمیر شلی درست شود . در تابه روغن بریزید و وقتی خوب داغ شد ، از مایه خمیر در آن بریزید تا به اندازه یک پیشدستی پخش شود . دو طرفش را سرخ کنید . وقتی همه کرپ ها آماده شد ، از مایه لایشان بگذارید و خمیر را ببندید و کرپ ها آماده شد ،از مایه لایشان بگذارید و خمیر را ببندید و کرپ های آماده را ۱۰ دقیقه در فر با حرارت بسیار ملایم بپزید .