امروز قصد داریم کرم کیک را آموزش دهیم.این کرم به تنهایی با دستوری که آموزش میدهیم یک دسر میباشد اما میتوانید قبل از این که در یخچال بگذارید تا سفت شود آن را به روی کیک های خود بریزید و تزیین کنید.
- كيك اسفنجي تخممرغي: يك عدد
- خامه فرمگرفته: ۳۵۰ گرم
- زرده تخممرغ: ۵ عدد
- شكر: ۲۰۰ گرم
- شكلات سياه: ۳۰۰ گرم
- آرد ذرت: ۲ قاشق غذاخوري
- شير: ۲۵۰ ميليليتر (يك ليوان)
- ژلاتين: ۶ ورق
- وانيل مايع: يك دوم قاشق چايخوري
ورقههاي ژلاتين را در آب ميگذاريم تا نرم شوند، پس از نرم شدن، آنها را داخل ظرف فلزي ريخته و روي بخار آب بههم ميزنيم تا ذوب و يكدست شوند. زردههاي تخممرغ را با وانيل و شكر با همزن برقي بههم ميزنيم تا كاملا پف كرده و كرم و كشدار شوند.
شير، آرد ذرت و شكلات را به زردهها اضافه كرده و مخلوط ميكنيم و داخل ظرف كرمپزي ريخته و روي حرارت متوسط بههم ميزنيم تا پخته و كمي غليظ شوند. كرم حاصل را كنار ميگذاريم تا سرد شود، سپس كيك اسفنجي را با دست كاملا پودر كرده و به همراه خامه به كرم اضافه و مخلوط ميكنيم.
تمامي مواد را خوب مخلوط كرده، مايه ژلاتين ذوبشده را نيز داخل مواد ميريزيم و توسط ليسك مخلوط ميكنيم. كرم حاصل را داخل قالب مورد نظر ريخته و به مدت ۶ تا ۸ ساعت داخل يخچال ميگذاريم تا خودش را خوب بگيرد، سپس آن را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و با خامه، ميوه و تكههاي شكلات تزئين ميكنيم.