جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه کرم کیک

chocolate20-6317197517

امروز  قصد داریم کرم کیک را آموزش دهیم.این کرم به تنهایی با دستوری که آموزش میدهیم یک دسر میباشد اما میتوانید قبل از این که در یخچال بگذارید تا سفت شود آن را به روی کیک های خود بریزید و تزیین کنید.

مواد لازم:
  •   کیک اسفنجی تخم‌مرغی: یک عدد
  •   خامه فرم‌گرفته: ۳۵۰ گرم
  •   زرده تخم‌مرغ: ۵ عدد
  •   شکر: ۲۰۰ گرم
  •   شکلات سیاه: ۳۰۰ گرم
  •   آرد ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
  •   شیر: ۲۵۰ میلی‌لیتر (یک لیوان)
  •   ژلاتین: ۶ ورق
  •   وانیل مایع: یک دوم قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

ورقه‌های ژلاتین‌ را در آب می‌گذاریم تا نرم شوند، پس از نرم شدن، آن‌ها را داخل ظرف فلزی ریخته و روی بخار آب به‌هم می‌زنیم تا ذوب و یکدست شوند. زرده‌های تخم‌‌مرغ را با وانیل و شکر با همزن برقی به‌هم می‌زنیم تا کاملا پف کرده و کرم و کشدار شوند.

شیر، آرد ذرت و شکلات را به زرده‌ها اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم و داخل ظرف کرم‌پزی ریخته و روی حرارت متوسط به‌هم می‌زنیم تا پخته و کمی غلیظ شوند. کرم حاصل را کنار می‌گذاریم تا سرد شود، سپس کیک اسفنجی را با دست کاملا پودر کرده و به همراه خامه به کرم اضافه و مخلوط می‌کنیم.

تمامی مواد را خوب مخلوط کرده، مایه ژلاتین ذوب‌شده را نیز داخل مواد می‌ریزیم و توسط لیسک مخلوط می‌کنیم. کرم حاصل را داخل قالب مورد نظر ریخته و به مدت ۶ تا ۸ ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را خوب بگیرد، سپس آن را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و با خامه، میوه و‌ تکه‌های شکلات تزئین می‌کنیم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید