طرز تهیه کرم فندق شکلات
کرم فندوق شکلات یک دسر خیلی خیلی خوشمزه و شیک میباشد که امروز قصد داریم آموزش دهیم.بدون شک هر کسی که این دسر خوشمزه را یل کند از مزه آن تعریف میکند پس با ما همراه باشید.
مواد لازم | مقدار لازم |
زردهتخممرغ | ۶ عدد |
خامه فرمگرفته | ۴۰۰ گرم |
شكر | ۲۰۰ گرم |
شكلات ذوبشده | ۴۰۰ گرم |
پودر كاكائو | ۵۰ گرم |
ژلاتين | ۳ قاشق غذاخوري |
آب سرد | يك ليوان |
وانيل | يك دوم قاشق چايخوري |
پودر فندق | ۲۰۰ گرم |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
همچنین بخوانید: طرز تهیه کرم تیرامیسو
روش تهيه:
ابتدا ژلاتين را روي آب سرد پاشيده و داخل ظرف فلزي روي بخار آب قرار ميدهيم تا مايه ذوب و يكدست شود. زردههاي تخممرغ را با شكر و وانيل توسط همزن برقي خوب هم ميزنيم تا كاملا فرم گرفته و كرم و كشدار شوند. خامه صبحانه و شكلات را روي حرارت ملايم قرار ميدهيم و هم ميزنيم تا كرم گاناش تيره حاصل شود.
شكلات داغ را به همراه پودر كاكائو به مايه زرده اضافه كرده و همه مواد را با هم مخلوط ميكنيم. ژلاتين و خامه فرمگرفته و پودر فندق را به مواد كرم اضافه كرده و تا آخر كار با همزن برقي و با درجه كند همزن هم ميزنيم. كرم را داخل قالب مورد نظر ريخته و ۶ تا ۸ ساعت داخل يخچال قرار ميدهيم.پس از اين مدت كرم را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و با ميوههاي فصل تزئين ميكنيم.