جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه کرم تیرامیسو

tiramisu

خیلی از خانم ها برای درست کردن کرم تیرامیسو مشکل دارند.ما امروز قصد داریم دستور اصلی این کرم را به شما عزیزان آموزش دهیم.امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم:
  •  پنیر خامه‌ای: ۴۰۰گرم
  •  خامه فرم‌گرفته: ۴۰۰ گرم
  •  پودر شکر: ۱۵۰‌ گرم
  •  پودر نسکافه: ۳ قاشق غذاخوری
  •  بیسکویت لیدی فینگر: به تعداد لازم
  •  قهوه فرانسه دم کرده : یک فنجان

روش تهیه:

ابتدا پودر نسکافه و پودر شکر را با هم آسیاب کرده و الک می‌کنیم، پنیر خامه‌ای و خامه را با هم مخلوط می‌کنیم و در حد مخلوط‌شدن با همزن برقی هم می‌زنیم. نیمی از مخلوط پودر شکر و پودر نسکافه را به مواد اضافه می‌کنیم و در حد مخلوط شدن مواد را به هم می‌زنیم. ظرف ترجیحا چینی یا سرامیک با ارتفاع نسبتا کم در نظر می‌گیریم. مقداری از کرم آماده را داخل ظرف ریخته و پخش می‌کنیم و از مخلوط پودری روی سطح آن الک می‌کنیم. چند لیدی فینگر را داخل قهوه فرانسه زده و روی کرم می‌چینیم و دوباره روی آن را با کرم می‌پوشانیم. این کار را ادامه می‌دهیم تا ظرف پر شود. روی ظرف را در نهایت از پودری که داریم الک کرده و با شکلات تزئین می‌کنیم. سپس آن را به مدت ۱۰ تا ۱۲ ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد. حتما تیرامیسو باید یک شب در یخچال بماند تا لذیذ و آماده مصرف شود.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید