جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه کرم تیرامیسو

tiramisu

خیلی از خانم ها برای درست کردن کرم تیرامیسو مشکل دارند.ما امروز قصد داریم دستور اصلی این کرم را به شما عزیزان آموزش دهیم.امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم:
  •  پنير خامه‌اي: ۴۰۰گرم
  •  خامه فرم‌گرفته: ۴۰۰ گرم
  •  پودر شكر: ۱۵۰‌ گرم
  •  پودر نسكافه: ۳ قاشق غذاخوري
  •  بيسكويت ليدي فينگر: به تعداد لازم
  •  قهوه فرانسه دم كرده : يك فنجان

روش تهيه:

ابتدا پودر نسكافه و پودر شكر را با هم آسياب كرده و الك مي‌كنيم، پنير خامه‌اي و خامه را با هم مخلوط مي‌كنيم و در حد مخلوط‌شدن با همزن برقي هم مي‌زنيم. نيمي از مخلوط پودر شكر و پودر نسكافه را به مواد اضافه مي‌كنيم و در حد مخلوط شدن مواد را به هم مي‌زنيم. ظرف ترجيحا چيني يا سراميك با ارتفاع نسبتا كم در نظر مي‌گيريم. مقداري از كرم آماده را داخل ظرف ريخته و پخش مي‌كنيم و از مخلوط پودري روي سطح آن الك مي‌كنيم. چند ليدي فينگر را داخل قهوه فرانسه زده و روي كرم مي‌چينيم و دوباره روي آن را با كرم مي‌پوشانيم. اين كار را ادامه مي‌دهيم تا ظرف پر شود. روي ظرف را در نهايت از پودري كه داريم الك كرده و با شكلات تزئين مي‌كنيم. سپس آن را به مدت ۱۰ تا ۱۲ ساعت داخل يخچال مي‌گذاريم تا خودش را بگيرد. حتما تيراميسو بايد يك شب در يخچال بماند تا لذيذ و آماده مصرف شود.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)