جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه کباب قفقازی

درست کردن کباب یکی از هنر های اصیل ایرانی ها میباشد.در این پست تصمیم داریم یک کباب متفاوت و خوشمزه را آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم :

 

 

راسته يا فيله پاك كرده گوساله ۲۵۰ گرم
سينه مرغ بدون استخوان ۲۵۰ گرم
ماست يا خامه ۳ قاشق سوپخوري
روغن زيتون ۲ قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
فلفل دلمه اي زرد يا قرمز ۲ عدد
پياز ريز(مخصوص ترشي) تعدادي

 

طرز تهيه :

 

 

راسته و سينه را به قطعات مكعبي به طول ۴ سانتي متر و عرض ۲ سانتي متر برش دهيد . در يك كاسه ماست , روغن زيتون و فلفل را با هم مخلوط كنيد . تكه هاي مرغ و راسته را به مدت ۳ الي ۴ ساعت در اين سس بخوابانيد . بعد از مدت زمان گفته شده , داخل هر سيخ به ترتيب يك تكه راسته , يك تكه سينه, فلفل دلمه اي و پياز زده تا سيخ ها پر شوند . آنگاه سيخ ها را روي كباب پز گذاشته حدود ۷ الي ۸ دقيقه حرارت براي پختن كبابها كافي است (سبزيجات بايد كمي نرم شوند) در حين پخت به كبابها نمك بزنيد .

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)