درست کردن کباب یکی از هنر های اصیل ایرانی ها میباشد.در این پست تصمیم داریم یک کباب متفاوت و خوشمزه را آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم :
راسته يا فيله پاك كرده گوساله | ۲۵۰ گرم |
سينه مرغ بدون استخوان | ۲۵۰ گرم |
ماست يا خامه | ۳ قاشق سوپخوري |
روغن زيتون | ۲ قاشق سوپخوري |
نمك و فلفل | به ميزان لازم |
فلفل دلمه اي زرد يا قرمز | ۲ عدد |
پياز ريز(مخصوص ترشي) | تعدادي |
طرز تهيه :
راسته و سينه را به قطعات مكعبي به طول ۴ سانتي متر و عرض ۲ سانتي متر برش دهيد . در يك كاسه ماست , روغن زيتون و فلفل را با هم مخلوط كنيد . تكه هاي مرغ و راسته را به مدت ۳ الي ۴ ساعت در اين سس بخوابانيد . بعد از مدت زمان گفته شده , داخل هر سيخ به ترتيب يك تكه راسته , يك تكه سينه, فلفل دلمه اي و پياز زده تا سيخ ها پر شوند . آنگاه سيخ ها را روي كباب پز گذاشته حدود ۷ الي ۸ دقيقه حرارت براي پختن كبابها كافي است (سبزيجات بايد كمي نرم شوند) در حين پخت به كبابها نمك بزنيد .
امتیاز شما به این دستور پخت