جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه کباب ترش غذای گیلانی

کباب ترش یکی از غذاهای پر طرفدار و بی نهایت خوشمزه شهر گیلان میباشد.امروز قصد داریم در این پست این کباب خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم

 

مواد لازم :

 

 

گوشت راسته کبابی نیم کیلو
پیاز درشت ۱ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
چوچاق (شیشاق) ۱ قاشق غذا سوپ خوری
رب انار ترش ۱ قاشق غذا خوری
گردوی چرخ شده ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن یا کره نصف قاشق غذا خوری
آب نصف پیمانه پلو پزی

 

 

طرز تهیه :

 

 

ابتدا گوشت را به وسیله بیفتک کوب می‌کوبیم تا کاملا” نازک و خرد شود سپس پیاز را رنده می‌کنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم . حالا می‌توانیم آن را در ظرف مورد نظر بریزیم . شعله گاز را کم می‌کنیم و مخلوط را در روغن و آب می‌گذاریم تا گوشت بپزد . سپس گوجه ها را کبابی و یا سرخ می‌کنیم و بعد از آماده شدن آن گوشت را در اطراف می‌چنیم .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید