اگر یک مهمانی شیک در پیش رو دارید و میخواهید بهترین غذاها را درست کنید پیشنهاد میکنم حتما این نوع کباب را در منوی غذایی خود جا دهید.برای آموزش این کباب ادامه مطلب را مطالعه کنید
موادلازم جهت (۶-۷ نفر):
شانه یا ران بره ای | ۱کیلو |
پیازچهار قاچ | ۲عدد |
سیب زمینی | ۱کیلو |
گوجه فرنگی سفت جهار قاچ | ۲-۳ عدد |
فلفل دلمه ای سبز خورد کرده | ۲عدد |
سبزی خشک مخلوط | ۱قاشق غذاخوری |
کره فرانسوی | ۴-۵ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۳-۴ قاشق غذاخوری |
مرزنجوش، مرزه، برگ بو، آویشن | به میزان دلخواه |
نمک، فلفل | به میزان لازم |
طرز تهيه :
سبزی خشك را با اندكی نمك و فلفل در روغن زيتون بريزيد و هم بزنيد. اين مخلوط را روی گوشت بريزيد، زير و رو كنيد و ۲ ساعت بيرون از يخچال بخوابانيد يا اگر در يخچال می گذاريد،چند بار از یخچال بيرون بياوريد و زير و رو كنيد.
سيب زمينی را در فر يا (ماكروويو) تنوری كنيد، سپس در ديس بگذاريد،وسط هر دانه سيب زمينی را شكاف بدهيد . ۱-۲ فندق از كره فرانسوی لای آن بگذاريد.
گوشت و پياز و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را يك در ميان(گوشت- پياز- گوشت- فلفل- گوشت- گوجه فرنگی- گوشت) به سيخ بكشيد و سيخ كباب را روی آتش زغال يا در كباب پز آتش بدهيد(كباب خشك نشود!).
اين كباب را با تره بار آب پز و تفت داده در كره سر سفره بگذاريد.