افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه کباب بره فرانسوی

اگر یک مهمانی شیک در پیش رو دارید و میخواهید بهترین غذاها را درست کنید پیشنهاد میکنم حتما این نوع کباب را در منوی غذایی خود جا دهید.برای آموزش این کباب ادامه مطلب را مطالعه کنید

موادلازم جهت (۶-۷ نفر):

 

 

شانه یا ران بره ای ۱کیلو
پیازچهار قاچ ۲عدد
سیب زمینی ۱کیلو
گوجه فرنگی سفت جهار قاچ ۲-۳ عدد
فلفل دلمه ای سبز خورد کرده ۲عدد
سبزی خشک مخلوط ۱قاشق غذاخوری
کره فرانسوی ۴-۵ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۳-۴ قاشق غذاخوری
مرزنجوش، مرزه، برگ بو، آویشن به میزان دلخواه
نمک، فلفل به میزان لازم

 

 

طرز تهيه :

 

 

سبزی خشك را با اندكی نمك و فلفل در روغن زيتون بريزيد و هم بزنيد. اين مخلوط را روی گوشت بريزيد، زير و رو كنيد و ۲ ساعت بيرون از يخچال بخوابانيد يا اگر در يخچال می گذاريد،چند بار از یخچال بيرون بياوريد و زير و رو كنيد.

سيب زمينی را در فر يا (ماكروويو) تنوری كنيد، سپس در ديس بگذاريد،وسط هر دانه سيب زمينی را شكاف بدهيد . ۱-۲ فندق از كره فرانسوی لای آن بگذاريد.

گوشت و پياز و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را يك در ميان(گوشت- پياز- گوشت- فلفل- گوشت- گوجه فرنگی- گوشت) به سيخ بكشيد و سيخ كباب را روی آتش زغال يا در كباب پز آتش بدهيد(كباب خشك نشود!).

اين كباب را با تره بار آب پز و تفت داده در كره سر سفره بگذاريد.

 

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *