جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه کاکائوی داغ به روش مکزیکی

امروز تصمیم داریم یک نوشیدنی عالی را آموزش دهیم برای رژیمی شدن این نوشیدنی، مقدار خامه تازه را به یک سوم پیمانه تقلیل داده و از شیر کم چرب استفاده کرده و مقدار آن را به دو سوم پیمانه افزایش دهید.

مواد لازم:

 

 

پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
خامه غلیظ نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
شکر به مقدار لازم (اختیاری)
دارچین یک چهارم قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز کمی
وانیل یک دوم قاشق چای خوری

 

 

طرز تهیه:

 

 

پودر کاکائو، خامه تازه، شیر، دارچین، فلفل قرمز و وانیل را با هم مخلوط کرده و درون ظرفی آن ها را بجوشانید.

ترکیب تهیه شده را درون یک فنجان بریزید.

در صورت نیاز کمی شکر به آن اضافه کنید.

 

نکته:

 

 

برای رژیمی شدن این نوشیدنی، مقدار خامه تازه را به یک سوم پیمانه تقلیل داده و از شیر کم چرب استفاده کرده و مقدار آن را به دو سوم پیمانه افزایش دهید.

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)