جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه کاچی

processed_untitled-5

کاچی یکی از غذاهایی است که تصمیم داریم آن را آموزش دهیم.این غذا معمولا در ماه مبارک رمضان و برای خانم هایی که تازه زایمان میکنند درست میشود.برای تهیه این غذا با ما همراه باشید

مواد لازم:

 

 

آرد ۲ لیوان
نبات کوبیده شده ۲ لیوان
روغن زرد ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
گلاب نصف فنجان
زعفران سائیده ۱ قاشق چایخوری
خلال بادام ۵۰ گرم
پودر پسته و دارچین به مقدار کافی

طرزتهیه :

 

 

روغن را داغ کرده، آرد گندم یا برنج را در آن بریزید و صبر کنید تا سرخ شود، سپس آب، شکر و زعفران را به آن اضافه کنید.

 

 

نبات کوبیده شده را با ۴ لیوان آب می گذاریم بجوشد. سپس آن را صاف کرده، زعفران حل شده و گلاب را به آن اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم. روغن زرد (یا کره گوسفند آب شده که آن را روغن زرد مینامیم) را در یک قابلمه ریخته، پس از آب شدن روغن زرد آرد را کم کم اضافه می کنیم.

 

 

بعد با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم. شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی شود ( برای تهیه کاچی نیاز به سرخ کردن آرد نمی باشد). در این مرحله نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و شربت را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود. خلال بادام را هم اضافه می کنیم و ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاچی جا بیفتد . در صورتی که کاچی کمی سفت شد، می توانیم یک لیوان آب به آن اضافه کنیم و می گذاریم کاچی به روغن بیفتد. معمولاً این نوع کاچی را برای خانم های تازه زایمان کرده، می پزند. از آنجایی که این غذا دارای خواص غذایی سرشاری است, خوردن آن را به دخترانی که به دوران بلوغ میرسند توصیه می کنیم.

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید