جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه کاناپه سبزیجات

3100_1

امروز تصمیم داریم یک فینگر فود خوشمزه و بامزه را آموزش دهیم.میتوانید به عنوان دورچین غذا و یا زمان تولد از آنها استفاده کنید.این فینگر فودها میتواند به سفره شما زیبایی ببخشید و به مهمانان شما اشتها دهد

مواد لازم:

 

– شوید تازه ۱ بوته کوچک
– پنیر خامه ای به مقدار دلخواه
– خیار به مقدار دلخواه
– گوجه گیلاسی به مقدار دلخواه
– پنیر بز به مقدار دلخواه
– برگ ریحان تازه به مقدار دلخواه
– مارچوبه تازه به مقدار دلخواه
– سس مایونز لیمویی به مقدار دلخواه
– نان سفید به مقدار دلخواه
– تربچه به مقدار دلخواه
– نمک به مقدار دلخواه
– پودر تازه فلفل سیاه به مقدار دلخواه
3100_1

طرز تهیه:

 

۱٫ نان سفید، به شکل مستطیلی و باریک برش می‮زنیم. می توانید از نان تست هم استفاده کنید.

۲٫ سر مارچوبه و قسمت تازه را آن را اندازه طول برشهای نان بریده و در آب جوشانده و بلافاصله در آب بسیار سرد، خنک می‮کنیم.

۳٫ تربچه و خیار را خرد می‮کنیم.

۴٫ ریحان تازه را ریز می‮کنیم.

۵٫ روی نان‮های بریده شده سس مایونز لیمویی را پخش کرده و با ۲ شاخه از مارچوبه سفید شده سرو می‮کنیم.

۶٫ خیارها را نمک و فلفل می‮زنیم.

۷٫ یک برش از ترب قرمز را روی برش گردی از خیار آماده شده می‮‮خوابانیم.

۸٫ پنیر خامه‮ای و در انتها کمی شوید را اضافه می‮کنیم.

۹٫ داخل گوجه‌ها‌ی گیلاسی را خالی می‮کنیم. در ادامه به ترتیب کمی پنیر بز و در انتها ریحان ریز شده را به عنوان تزیین روی آن می‮ریزیم.

۱۰٫ می توانید کمی تاپناد زیتون را نیز روی برشهای نان قرار داده و کمی پنیر بز روی آن بگذارید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)