امروز تصمیم داریم یک فینگر فود خوشمزه و بامزه را آموزش دهیم.میتوانید به عنوان دورچین غذا و یا زمان تولد از آنها استفاده کنید.این فینگر فودها میتواند به سفره شما زیبایی ببخشید و به مهمانان شما اشتها دهد
مواد لازم:
– شوید تازه ۱ بوته کوچک
– پنیر خامه ای به مقدار دلخواه
– خیار به مقدار دلخواه
– گوجه گیلاسی به مقدار دلخواه
– پنیر بز به مقدار دلخواه
– برگ ریحان تازه به مقدار دلخواه
– مارچوبه تازه به مقدار دلخواه
– سس مایونز لیمویی به مقدار دلخواه
– نان سفید به مقدار دلخواه
– تربچه به مقدار دلخواه
– نمک به مقدار دلخواه
– پودر تازه فلفل سیاه به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
۱٫ نان سفید، به شکل مستطیلی و باریک برش میزنیم. می توانید از نان تست هم استفاده کنید.
۲٫ سر مارچوبه و قسمت تازه را آن را اندازه طول برشهای نان بریده و در آب جوشانده و بلافاصله در آب بسیار سرد، خنک میکنیم.
۳٫ تربچه و خیار را خرد میکنیم.
۴٫ ریحان تازه را ریز میکنیم.
۵٫ روی نانهای بریده شده سس مایونز لیمویی را پخش کرده و با ۲ شاخه از مارچوبه سفید شده سرو میکنیم.
۶٫ خیارها را نمک و فلفل میزنیم.
۷٫ یک برش از ترب قرمز را روی برش گردی از خیار آماده شده میخوابانیم.
۸٫ پنیر خامهای و در انتها کمی شوید را اضافه میکنیم.
۹٫ داخل گوجههای گیلاسی را خالی میکنیم. در ادامه به ترتیب کمی پنیر بز و در انتها ریحان ریز شده را به عنوان تزیین روی آن میریزیم.
۱۰٫ می توانید کمی تاپناد زیتون را نیز روی برشهای نان قرار داده و کمی پنیر بز روی آن بگذارید.