جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه ژیگو

untitled-12

ژیگو یک غذای بسیار شیک است که معمولا با ران گوسفند درست میشود و مزه بسیار خوبی دارد.امروز تصمیم داریم این غذا را به شما آموزش دهیم تا در مهمانی های خود آن را درست کنید و لذت ببرید

مواد لازم :

ران گوسفند ۱ عدد
سیر ۱ بوته
برگ بو ۴ برگ
کره ۲۰۰ گرم
سیب زمینی ۱۰۰ گرم
آرد ۱ قاشق سوپخوری
پیاز کوچک ۱۰ عدد
هویج ۳۰۰ گرم
فلفل به مقدار کافی
ادویه به مقدار کافی
نمک به مقدار کافی

طرز تهیه :

جاهای مختلف ران گوسفند را با نوک چاقو سوراخ کنید و حبه های سیر وتکه های کوچک دنبه را در آن جای دهید و لبه های گوشت را به هم بیاورید که موقع پختن ، سیرها خارج نشوند . سپس در کره با حرارت ملایم سرخ کنید . پیازهای ریز را پوست بکنید . هویج را خرد کنید و در کنار گوشت بگذارید تا سرخ شود . سپس آرد را در همان روغن سرخ کنید . نمک و فلفل و ادویه را با دو لیوان آب بیفزایید و با حرارت بسیار کم بپزید . آب که غلیظ شد ، پیاز و هویج و گوشت را خارج کنید و آب را صاف کنید و به صورت سس روی گوشت بدهید . سیب زمینی های ریز را بپزید و پوست آن ها را بکنید و در کره سرخ کنید و در اطراف گوشت بگذارید .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)