جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه ژیگو

untitled-12

ژیگو یک غذای بسیار شیک است که معمولا با ران گوسفند درست میشود و مزه بسیار خوبی دارد.امروز تصمیم داریم این غذا را به شما آموزش دهیم تا در مهمانی های خود آن را درست کنید و لذت ببرید

مواد لازم :

ران گوسفند۱ عدد
سیر۱ بوته
برگ بو۴ برگ
کره۲۰۰ گرم
سیب زمینی۱۰۰ گرم
آرد۱ قاشق سوپخوری
پیاز کوچک۱۰ عدد
هویج۳۰۰ گرم
فلفلبه مقدار کافی
ادویهبه مقدار کافی
نمکبه مقدار کافی

طرز تهیه :

جاهای مختلف ران گوسفند را با نوک چاقو سوراخ کنید و حبه های سیر وتکه های کوچک دنبه را در آن جای دهید و لبه های گوشت را به هم بیاورید که موقع پختن ، سیرها خارج نشوند . سپس در کره با حرارت ملایم سرخ کنید . پیازهای ریز را پوست بکنید . هویج را خرد کنید و در کنار گوشت بگذارید تا سرخ شود . سپس آرد را در همان روغن سرخ کنید . نمک و فلفل و ادویه را با دو لیوان آب بیفزایید و با حرارت بسیار کم بپزید . آب که غلیظ شد ، پیاز و هویج و گوشت را خارج کنید و آب را صاف کنید و به صورت سس روی گوشت بدهید . سیب زمینی های ریز را بپزید و پوست آن ها را بکنید و در کره سرخ کنید و در اطراف گوشت بگذارید .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)