ژیگو یک غذای بسیار شیک است که معمولا با ران گوسفند درست میشود و مزه بسیار خوبی دارد.امروز تصمیم داریم این غذا را به شما آموزش دهیم تا در مهمانی های خود آن را درست کنید و لذت ببرید
مواد لازم :
ران گوسفند | ۱ عدد |
سیر | ۱ بوته |
برگ بو | ۴ برگ |
کره | ۲۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۱۰۰ گرم |
آرد | ۱ قاشق سوپخوری |
پیاز کوچک | ۱۰ عدد |
هویج | ۳۰۰ گرم |
فلفل | به مقدار کافی |
ادویه | به مقدار کافی |
نمک | به مقدار کافی |
طرز تهیه :
جاهای مختلف ران گوسفند را با نوک چاقو سوراخ کنید و حبه های سیر وتکه های کوچک دنبه را در آن جای دهید و لبه های گوشت را به هم بیاورید که موقع پختن ، سیرها خارج نشوند . سپس در کره با حرارت ملایم سرخ کنید . پیازهای ریز را پوست بکنید . هویج را خرد کنید و در کنار گوشت بگذارید تا سرخ شود . سپس آرد را در همان روغن سرخ کنید . نمک و فلفل و ادویه را با دو لیوان آب بیفزایید و با حرارت بسیار کم بپزید . آب که غلیظ شد ، پیاز و هویج و گوشت را خارج کنید و آب را صاف کنید و به صورت سس روی گوشت بدهید . سیب زمینی های ریز را بپزید و پوست آن ها را بکنید و در کره سرخ کنید و در اطراف گوشت بگذارید .