جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه ژله پرتقال متفاوت

21-Food-Photo-dessert-Jelly-1

معمولا ما انواع ژله را مثل دستور روی جلد و ساده درست میکنیم اما امروز قصد داریم مدل دیگری را به شما عزیزان آموزش دهیم این نوع ژله بسیار خوشمزه و خوش رنگ میباشد امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:‌
  •  آب پرتقال، همراه با پالپ: ۲ ليوان(۵۰۰ ميلي‌ليتر)
  • شكر: به ميزان دلخواه
  • آب سرد: نصف ليوان
  •  ژلاتين: ۷ ورق

روش تهيه:

بهتر است براي اين‌كه هميشه براي كودكان خوراكي‌هايي سالم و مقوي آماده كنيم، به جاي ژله آماده كه با مواد شيميايي تهيه مي‌شود از آب ميوه تازه استفاده ‌كنيم تا علاوه‌بر اين‌كه سلامت مواد خوراكي را در نظر بگيريم طعم بهتري نيز به آن بدهيم. آماده‌كردن ژله با آب‌ميوه كار بسيار راحتي است و مي‌توانيم با ميوه‌هاي ديگر مثل آلبالو، آب انار، آناناس مخلوط‌شده و … اين كار را انجام دهيم. ورق‌هاي ژلاتين را داخل يك كاسه پر از آب سرد قرار مي‌دهيم وقتي كاملا نرم شدند داخل صافي مي‌ريزيم تا آب اضافه آن‌ها جدا شود. ژلاتين‌ها را همراه نصف ليوان آب سرد و شكر داخل كاسه‌اي فلزي ريخته و روي بخار آب جوش يعني حرارت غيرمستقيم قرار مي‌دهيم تا ذوب شوند. وقتي مواد يكدست شد آب پرتقال را با مايه ژلاتين مخلوط مي‌كنيم و داخل ظرف يا قالب مورد نظر ريخته و داخل يخچال قرار مي‌دهيم تا خودش را بگيرد. بهتر است بين ۶ تا ۸ ساعت مواد را داخل يخچال قرار دهيم.


میان‌بری برای خوردن میوه

برای درست کردن این ژله از آب پرتقال استفاده می‌شود و از رنگ و اسانس پرتقالی در آن خبری نیست. بنابراین خیلی از خواص پرتقال در این دسر خوشمزه حفظ می‌شود. پرتقال پر از ویتامین C است. این ویتامین در اثر یخ زدن و جوشیدن از بین می‌رود. اما در این دسر هیچ اتفاقی برای آن نمی‌افتد و کاملا حفظ می‌شود. پرتقال علاوه‌بر ویتامین C، ویتامین B، کلسیم، فسفر، سدیم، مس و پتاسیم هم دارد و در رشد کودک موثر است. اگر فرزند شما به راحتی میوه نمی‌خورد و برای خوردن آب‌میوه تازه بهانه می‌گیرد، می‌توانید این دسر را برای او درست کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)