در این پست قصد داریم یک ژله بسیار شیک و عالی را آموزش دهیم.این ژله با کمپوت آناناس درست میشود و بسیار خوشمزه میباشد.برای آموزش این ژله ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم :
ژله پرتقال | ۱ بسته |
ژله ليمو | ۱ بسته |
ژله آلبالو | ۱ بسته |
كمپوت آناناس | ۱ بسته |
خلال پسته | به مقدار لازم |
ژلاتين | ۳ ورق |
شکر | ۳ قاشق |
طرز تهيه :
هر ورق ژلاتين راجداگانه در نيم ليوان آب نيم گرم حل كرده و سپس پودر يكي ازبسته هاي ژله را به همراه يك ليوان آب و يك قاشق شكر در آن بريزيد و روي حرارت ملايم قرار داده تا رنگ ژله شفاف شود بعد ژله را در ظرف چهار گوش كوچك و تختي كه اگر پيركس باشد خيلي بهتر است بريزيد و در يخچال گذاشته تا ببندد به اين ترتيب سه رنگ ژله در ظروف مختلف تهيه كرده ايد كه بعد از بسته شدن ژله لبه كاردي را با آب خيس كنيد و چهار گوش برش داده و جدا كنيد ودر ظرف مورد نظري كه براي سرو ژله در نظر گرفته ايد قرار دهيد و بين ژله ها را با كمپوت آناناس پر كنيد و روي آنرا با خلال پسته تزئين كنيد . اين ژله خيلي زيبا است و تنوع رنگ آن به زيبايي ميز غذاي مي افزايد و كودكان با ديدن آن تشويق به خوردن اين دسر ميشوند. رنگهاي متضاد در اين دسر باعث زيباتر شدن آن ميگردد و سفره و ميز غذاي شما را رنگين ميكند
نكته مهم در اين ژله اين است كه ژله هر چه سفت تر تهيه شود بهتر است.