جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه ژله خورده شیشه

broken-glass-jelly

ژله خورده شیشه یکی از دسر های شیک و خوشمزه ای است که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.کودکان این ژله را خیلی دوست دارند و مهمانان با خوردن آن شگفت زده خواهند شد

مواد لازم

برای تهیه این ژله، به ژله در رنگ های مختلف نیاز داریم به هر تعداد که مدنظر خود شماست.
و از یک نوع ژله (ترجیحا آناناس یا آلوئه ورا) به عنوان ژله پایه استفاده خواهیم کرد.

۲
هر بسته ژله را با یک لیوان آب جوش حل کنید و در یخچال قرار بدهید تا ببندد. (آب سرد اضافه نمی کنیم که هم طعمش بهتر حس شود و هم پر رنگ تر باشد)
می توانید ژله ها را در ظروف تخت درست کنید و سپس قالب بزنید و یا از ابتدا در قالب های کوچکی که به اشکال مختلف هستند بریزید.

۳
وقتی ژله ها آماده شدند آن ها را در اندازه های مختلف به شکل منظم یا نامنظم برش می زنیم.

۴
ژله پایه را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد آماده می کنیم.

۵
ژله های خرد شده و ژله پایه را در ظرف دلخواه می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا ببندد.
قبل از ریختن ژله ها در ظرف (اگر از ظرف فلزی یا سیلیکونی استفاده کنید بهتر است.) می توانید ظرف را با آب یا قلمو آغشته به روغن چرب کنید و در فریزر قرار دهید.

۶
ژله پایه با شیر، بستنی یا خامه

به جای یک لیوان آب سرد، یک لیوان شیر یا یک لیوان بستنی که آب شده و یا یک لیوان خامه شیرین شده، به ژله اضافه می کنیم.
اگر می خواهید خودتان ژله پایه را آماده کنید می توانید از دستور ژله سفید استفاده کنید.

۷
می توان ژله را در ظرف تخت درست کرد و مانند تصویر این چگونه قالب زد.

 

 

نکات و هشدارها
اگر ژله های خردتان کم هستند و یا دوست ندارید خرده های ژله در ظاهر دسرتان دیده شود (زمانی که ژله پایه تان سفید است)؛ می توانید مقداری از ژله پایه را در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا نیم بند شود. سپس خرده های ژله و بقیه ژله پایه را به آرامی به آن اضافه کنید و در یخچال قرار دهید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید