طرز تهیه چای سبز و زنجبیل
اگر دوست دارید چایی را تجربه کنید که تازه باشد و خواصی هم برای سلامتی تان داشته باشد، چای سبز و زنجبیل را امتحان کنید. این چای دارای خواص آنتی اکسیدان ها از چای سبز و خواص درمانی و اثرات گرمابخشی زنجبیل است. این ترکیب ارزشمند و کامل، برای یک روز سرد زمستانی گرم و برای سرکوب گرمای تابستان خنک است.
طرز تهیه:
پوست زنجبیل را بکنید و آن را به تکه های کوچک برش بزنید.
آب را به جوش آورید.
یکی از سه روش زیر را بنابر الویت خود انتخاب کنید:
– زنجبیل های خرد شده را در یک قوری بریزید و آب جوش را روی آن ها ریخته و درب قوری را ببندید تا برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم بکشد.
– زنجبیل ها را در ظرفی که آب را در آن به جوش آورده اید بریزید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه جوشانده و پس از خاموش کردن نیز ۵ دقیقه صبر کنید تا ته نشین شوند.
– زنجبیل ها را در یک صافی ریخته و در فنجانی قرار دهید و پس از ریختن آب جوش ۱۵ دقیقه فرصت دم کشیدن به آن بدهید؛ فنجان را با بشقابی بپوشانید تا از فرار عطر زنجبیل جلوگیری کنید.
می توانید از لیوان های مخصوص چای سبز استفاده کنید.
بعد از دم کشیدن یا جوشیدن چای تان آن را صاف کنید و شیرین کننده یا هر طعمی که دوست دارید به آن بیفزایید.
چای سبز را (به صورت کیسه ای یا چای خشک) در ظرف دیگری دم کنید.
دو چایی را که آماده کرده اید با هم مخلوط کنید و از نوشیدنش لذت ببرید.