جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه پیراشکی کرم و خامه

gl2r2o62p0kld8zwkj5r

امروز قصد داریم یک پیراشکی خیلی خوشمزه را آموزش دهیم کودکان خیلی این  نوع پیراشکی را دوست دارند و حسابی از خوردن آن لذت میبرند امیدوارم که شما هم آن را دوست داشته باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر:
  •   آرد: حدود ۵۰۰ گرم
  •   تخم‌مرغ: ۲ عدد
  •   روغن مایع: ۱۲۵میلی‌لیتر
  •   شیر: ۱۲۵ میلی‌لیتر (نصف لیوان)
  •   ماست: ۴ قاشق سوپ‌خوری
  •   آب‌ولرم: ۶ قاشق سوپ‌خوری
  •   پودر خمیر‌ترش: یک و یک‌دوم قاشق سوپ‌خوری
  •   شکر: ۷۵ گرم
  •   کرم پاتی‌سیر: به میزان دلخواه برای میان پیراشکی
  •   توت‌فرنگی و خامه: به میزان لازم برای تزئین
روش تهیه:

پودر خمیرترش، آب ولرم و یک قاشق مرباخوری از شکر را با هم مخلوط می‌کنیم و داخل لیوانی بزرگ در جای گرم مثل کنار کتری قرار می‌دهیم. در ظرف را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم تا مایه خمیر پف کرده و عمل بیاید. در ظرفی دیگر تخم‌مرغ، شکر، روغن‌مایع و ماست را با هم مخلوط می‌کنیم و با همزن دستی به هم می‌زنیم تا مواد یکدست شود.
مایه خمیر عمل‌آمده را اضافه کرده، آرد را نیز کم‌کم به مایه اضافه می‌کنیم و با همزن مفتولی به هم می‌زنیم تا مایه غلیظ شود و به صورت خمیر در بیاید.
آنقدر آرد اضافه می‌کنیم تا خمیر لطیف شده و به دست نچسبد.
خمیر را یک ساعت در محیطی گرم و در ظرفی در بسته استراحت می‌دهیم تا حجم آن ۲ برابر شود.
یک گلوله به اندازه یک نارنگی کوچک از خمیر برداشته، آن را در دست گرد می‌کنیم، میان آن را کمی گود کرده و یک قاشق غذاخوری از کرم پاتی‌سیر داخل آن قرار می‌دهیم. اطراف آن را جمع کرده، در دست گرد می‌کنیم و مقداری روی آن را فشار می‌دهیم تا پهن شود.
پیراشکی‌ها را روی یک سطح آرد‌پاشی‌شده می‌چینیم و اجازه می‌دهیم دوباره نیم‌ساعت بمانند. دقت می‌کنیم در این مدت روی پیراشکی‌ها پوشیده باشد. این پیراشکی‌ها را در روغن داغ فراوان شناور و سرخ می‌کنیم. پس از سرخ شدن روی دستمال می‌گذاریم تا روغن اضافی آنها گرفته شود، سپس دور تا دور پیراشکی را از عرض برش داده، در مرکز آن که کرم است توت‌فرنگی درسته قرار می‌‌دهیم، دور تا دور آن را خامه می‌گذاریم، تکه رویی پیراشکی را روی خامه‌ قرار داده و روی آن را دوباره با خامه و توت‌فرنگی تزئین می‌کنیم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید