جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه پیراشکی کرم و خامه

gl2r2o62p0kld8zwkj5r

امروز قصد داریم یک پیراشکی خیلی خوشمزه را آموزش دهیم کودکان خیلی این  نوع پیراشکی را دوست دارند و حسابی از خوردن آن لذت میبرند امیدوارم که شما هم آن را دوست داشته باشید.

مواد لازم براي ۴ نفر:
  •   آرد: حدود ۵۰۰ گرم
  •   تخم‌مرغ: ۲ عدد
  •   روغن مايع: ۱۲۵ميلي‌ليتر
  •   شير: ۱۲۵ ميلي‌ليتر (نصف ليوان)
  •   ماست: ۴ قاشق سوپ‌خوري
  •   آب‌ولرم: ۶ قاشق سوپ‌خوري
  •   پودر خمير‌ترش: يك و يك‌دوم قاشق سوپ‌خوري
  •   شكر: ۷۵ گرم
  •   كرم پاتي‌سير: به ميزان دلخواه براي ميان پيراشكي
  •   توت‌فرنگي و خامه: به ميزان لازم براي تزئين
روش تهيه:

پودر خميرترش، آب ولرم و يك قاشق مرباخوري از شكر را با هم مخلوط مي‌كنيم و داخل ليواني بزرگ در جاي گرم مثل كنار كتري قرار مي‌دهيم. در ظرف را مي‌گذاريم و اجازه مي‌دهيم تا مايه خمير پف كرده و عمل بيايد. در ظرفي ديگر تخم‌مرغ، شكر، روغن‌مايع و ماست را با هم مخلوط مي‌كنيم و با همزن دستي به هم مي‌زنيم تا مواد يكدست شود.
مايه خمير عمل‌آمده را اضافه كرده، آرد را نيز كم‌كم به مايه اضافه مي‌كنيم و با همزن مفتولي به هم مي‌زنيم تا مايه غليظ شود و به صورت خمير در بيايد.
آنقدر آرد اضافه مي‌كنيم تا خمير لطيف شده و به دست نچسبد.
خمير را يك ساعت در محيطي گرم و در ظرفي در بسته استراحت مي‌دهيم تا حجم آن ۲ برابر شود.
يك گلوله به اندازه يك نارنگي كوچك از خمير برداشته، آن را در دست گرد مي‌كنيم، ميان آن را كمي گود كرده و يك قاشق غذاخوري از كرم پاتي‌سير داخل آن قرار مي‌دهيم. اطراف آن را جمع كرده، در دست گرد مي‌كنيم و مقداري روي آن را فشار مي‌دهيم تا پهن شود.
پيراشكي‌ها را روي يك سطح آرد‌پاشي‌شده مي‌چينيم و اجازه مي‌دهيم دوباره نيم‌ساعت بمانند. دقت مي‌كنيم در اين مدت روي پيراشكي‌ها پوشيده باشد. اين پيراشكي‌ها را در روغن داغ فراوان شناور و سرخ مي‌كنيم. پس از سرخ شدن روي دستمال مي‌گذاريم تا روغن اضافي آنها گرفته شود، سپس دور تا دور پيراشكي را از عرض برش داده، در مركز آن كه كرم است توت‌فرنگي درسته قرار مي‌‌دهيم، دور تا دور آن را خامه مي‌گذاريم، تكه رويي پيراشكي را روي خامه‌ قرار داده و روي آن را دوباره با خامه و توت‌فرنگي تزئين مي‌كنيم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)