جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه پیراشکی قارچ و گوشت

32827748679074997953

پیراشکی قارچ و گوشت را همه ما دوست داریم امروز قصد داریم یک دستور خوشمزه از این پیراشکی را به شما عزیزان آموزش دهیم.پیشنهاد میکنم حتما این پیراشکی را امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه خمیر:
  • کره:   ۱۰۰ گرم
  • آرد: به میزان لازم تا خمیر به دست نچسبد.
  • ماست: نصف لیوان(۱۲۵ میلی‌لیتر)
  • شیر: نصف لیوان(۱۲۵ میلی‌لیتر)
  • نمک: یک قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ : یک عدد

مواد لازم برای داخل پیراشکی:

  • گوشت چرخ‌کرده: ۳۵۰گرم
  • پیاز متوسط: یک عدد
  • فلفل دلمه‌ای متوسط: یک عدد
  • سیر: ۲ حبه   قارچ: ۴۰۰ گرم
  • زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری
  • سس گوجه‌فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون، کنجد و سیاه‌دانه: به میزان لازم
  • زرده‌تخم‌مرغ:‌ یک عدد برای روی پیراشکی‌ها

روش تهیه:ابتدا سیر، پیاز و فلفل‌دلمه‌ای را ریز خرد کرده با مقداری روغن زیتون تفت می‌دهیم، گوشت چرخ‌کرده و زردچوبه را به آن اضافه می‌کنیم و خوب با مواد سرخ می‌کنیم وقتی گوشت سرخ شد قارچ ریز خرد شده و سس گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و تا جایی که آب قارچ کشیده شود و بپزد مواد را تفت می‌دهیم.  برای تهیه خمیر ابتدا کره را ذوب کرده، شیر و ماست و نمک و کره ذوب شده را با هم مخلوط می‌کنیم، تخم‌مرغ را نیز به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم تا مایه یکدست شود آن‌قدر به مواد آرد اضافه می‌کنیم تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را به شکل دایره‌ای بزرگ پهن کرده،‌ دایره را به ۶ قسمت تقسیم می‌کنیم به شکلی که ۶ مثلث حاصل شود ،یک قاشق پر از مواد را در قسمت پایینی مثلث می‌گذاریم و خمیر را به دور خودش می‌پیچیم تا به نوک تیز آن برسیم. دوباره از یک طرف لوله حاصل را به دور خود پیچیده و داخل سینی فر می‌گذاریم. روی مواد را به زرده تخم‌مرغ آغشته کرده و کنجد و سیاه‌دانه می‌پاشیم. پیراشکی‌ها را به مدت ۴۵ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم می‌پزیم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید