جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه پیراشکی سبزیجات

اگر گیاه خوار هستید و به گوشت علاقه ای ندارید این غذای خوشمزه را امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید.این پیراشکی بسیار راحت و کم هزینه میباشد.برای آموزش این پیراشکی ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد لازم:

 

 

 

آرد۲۵۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
شیر۲/۱ پيمانه
نمک۲/۱ قاشق چايخوري
روغن۲ قاشق غذاخوري
پيكينگ پودر۲/۱ قاشق چايخوري
قارچ ريز شده و تفت داده شده۲۵۰ گرم
فلفل دلمه اي سبز ، زرد و قرمزاز هر كدام ۱ قاشق غذاخوري
جعفري خرد شده۲ قاشق غذا خوري
هويج پخته و نگيني شده۲ قاشق غذا خوري
نمك ، فلفل و پودر آويشنبه مقدار لازم
پنير نگيني شده۳ قاشق غذا خوري

 

طرز تهیه :

 

 

 

همه مواد به جز آرد را در ظرفي ريخته با قاشق بهم زده تا يكدست شود سپس كم كم آرد اضافه كرده تا جائيكه خمير بدست نچسبد خمير را به مدت ۱ ساعت در كيسه در جاي گرم نگه مي داريم بعد از اين مدت خمير را با وردنه به قطر ۵/۰ سانتي متر با وردنه پهن كرده با قالب گرد قالب زده و ۱ قاشق چايخوري از مواد توي آن گذاشته دور خمير را جمع كرده و در روغن مايع داغ شده با حرارت ملايم سرخ مي كنيم . طرز تهيه مواد داخلي پيراشكي : ابتدا قارچها را شسته خشك كرده ريز خرد مي كنيم . همراه با ۱ قاشق غذاخوري كره و ۱ قاشق غذاخوري آبليمو روي حرارت زياد گذاشته تا آب آن كشيده شود . سپس نمك و فلفل و آويشن مي ريزيم . از روي حرارت بر مي داريم با بقيه مواد مخلوط كرده استفاده مي كنيم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)