جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه پیراشکی به شکل ماهی با گوشت مرغ

پیراشکی به شکل ماهی با گوشت مرغ

امروز قصد داریم طرز تهیه پیراشکی به شکل ماهی را آموزش دهیم.این پیراشکی با گوشت مرغ میباشد و طرفداران زیادی دارد.امیدوارم که شما هم آن را دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم:                                                               مواد داخلی پیراشکی:

ماست غلیظ: ۱ پیمانه                                                  گوشت چرخکرده ، مرغ پخته

جوش شیرین: ۱ ق چایخوری                                          پیاز

بیکینگ پودر: ۲ ق مرباخوری                                           فلفل دلمه ای نگینی

تخم مرغ: ۲ تا                                                           هویج نگینی

شکر: ۲ ق سوپخوری                                                  ذرت

روغن مایع یا کره آب کرده: ۳ ق سوپخوری                        رب گوجه

آرد: ۳ تا ۴ پیمانه                                                      قارچ نگینی

نمک: نصف ق چایخوری                                              نمک، فلفل، زرچوبه، آویشن

طرز پخت:

 

اول از همه آرد و نمک رو مخلوط و دو سه بار الک کردم تا سبک بشه (من از ۳ پیمانه آرد شروع کردم، همه ۴ پیمانه آرد رو از اول نریین به همون دلایلی که همیشه می گم، آردها سبک و سنگین دارن)…بعد جوش شیرین و بیکینگ پودر رو توی ماست ریختم (توجه کنین که ظرفتون جا دار باشه که وقتی ماست پف می کنه سرریز نشه) و مخلوط کردم و کنار گذاشتم

تخم مرغ و شکر و روغن رو با همزن خوب زدم …

میشه هم با همزن دستی هم زد…بعد مخلوط ماست رو که خوب کف کرده به این مخلوط اضافه کرد

حالا آرد رو کم کم به مایه اضافه می کنم

و با قاشق چوبی یا پره های خمیرگیر همزن مواد رو مخلوط می کنیم

تا جایی آرد رو می ریزیم که خمیر به دست نچسبه..بعد توی کیسه فریزر یکی دو ساعتی بهش استراحت می دی

تو این فاصله فیلینگ پیراشکی رو آماده می کنیم. شما از هر موادی می تونین استفاده کنین .من هم گوشتی و هم مرغی درست کردم. .. مثه سس ماکارونی دیگه، پیاز و گوشت (یا مرغ پخته ریش شده) رو  با بقیه مواد تفت دادم…

فقط دقت کنین که برای پیتزا و پیراشکی، کالزونه، لازانیا و … (کلا غذاهای خمیری) مواد داخلی تون چرب و پر روغن نباشه..این خیلی مهمه

فر رو روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید .

پیراشکی را می توانید با سس گوجه فرنگی میل کنید .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)