جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه پیراشکی اسفناج

امروز قصد داریم یک غذای سالم و خوشمزه با اسفناج را آموزش دهیم.این غذا برای کودکان بسیار مفید است و آن را دوست خواهند داشت

مواد لازم :

 

 

 

آرد ۵۰۰ گرم
پیاز داغ دو قاشق غذاخوری
روغن مایع یک پیمانه
گشنیز ۲۰۰ گرم
آب یک پیمانه
نمک یک قاشق مرباخوری
بیکینگ‌پودر یا جوش‌شیرین یک قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
اسفناج یک کیلوگرم

 

طرز تهیه :

 

 

آرد، آب و روغن مایع را با یکدیگر مخلوط کرده تا به شکل خمیر درآید. بیکینگ پودر یا جوش شیرین و نمک را به آن اضافه کرده و آنقدر ورز می‌دهیم تا به دست نچسبد. خمیر را به صورت استوانه درآورده و به شش قسمت مساوی تقسیم و هر قسمت را به صورت دایره باز می‌کنیم.

اسفناج را بخارپز کرده و پس از این‌که کاملا آب آن گرفته شد، ادویه دلخواه خود را به آن اضافه کرده و پیاز داغ را نیز به آن می‌افزاییم. نصف هر قسمت از خمیر را با این مخلوط پر کرده و روی آن مقداری گشنیز می‌گذاریم و سپس روی مواد را با نصف دیگر خمیر می‌پوشانیم.

روغن را داخل تابه ریخته و پس از داغ شدن، خمیرهای پر شده را به ترتیب به شکلی که داخل روغن غوطه ور گردند سرخ می‌کنیم. سپس پیراشکی‌های سرخ شده را داخل سبد می‌گذاریم تا روغن اضافی آن خارج گردد.

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید