جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه پیتزا قارچ

3160_251

پیتزا قارچ یک پیتزا سالم و خیلی خوشمزه میباشد که امروز میخواهیم ان را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم:

برای خمیر پیتزا

  • آب گرم: یک فنجان
  • پودر مایه خمیر ترش: یک و یک دوم قاشق غذاخوری
  • نمک: یک قاشق چای‌خوری
  • روغن زیتون: یک و یک‌دوم قاشق غذاخوری
  • آرد: ۲ و سه‌چهارم فنجان

برای سس پیتزا

  • گوجه فرنگی: یک کیلوگرم
  • روغن زیتون: یک‌دوم فنجان
  •  نمک: ۲ قاشق چای‌خوری

تمام مواد بالا را روی گاز بجوشانید تا غلیظ شود.

روش تهیه :

پیتزا:

۱.خمیر را روی سینی آغشته به روغن و کمی آرد پهن کنید. روی خمیر را سس پیتزا بریزید.
۲.کمی پنیر موزارلا و کمی پارمسان (یک‌دوم فنجان از هر کدام) را روی خمیر پخش کنید.
۳.به دلخواه بوقلمون، قارچ یا گوجه فرنگی تزئینی روی پنیر ریخته و بگذارید داخل فر تا با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد پخته شود.

روش تهیه :

خمیر:
۱.آب گرم و مایه خمیر ترش را ۱۰ دقیقه بگذارید بماند تا کمی پف کند.
۲.آرد، نمک و روغن را اضافه کرده و خوب مواد را مخلوط کنید.
۳.خمیر را به مدت ۴۵ دقیقه در جای گرم بگذارید تا پف کند.
۴.بعد از ۴۵ دقیقه دوباره خمیر را ورز دهید و ۴۵ دقیقه دیگر در جای گرم بگذارید تا خمیر استراحت کند.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید