جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه پیتزا قارچ

3160_251

پیتزا قارچ یک پیتزا سالم و خیلی خوشمزه میباشد که امروز میخواهیم ان را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم:

براي خمير پيتزا

  • آب گرم: يك فنجان
  • پودر مايه خمير ترش: يك و يك دوم قاشق غذاخوري
  • نمك: يك قاشق چاي‌خوري
  • روغن زيتون: يك و يك‌دوم قاشق غذاخوري
  • آرد: ۲ و سه‌چهارم فنجان

براي سس پيتزا

  • گوجه فرنگي: يك كيلوگرم
  • روغن زيتون: يك‌دوم فنجان
  •  نمك: ۲ قاشق چاي‌خوري

تمام مواد بالا را روي گاز بجوشانيد تا غليظ شود.

روش تهیه :

پيتزا:

۱٫خمير را روي سيني آغشته به روغن و كمي آرد پهن كنيد. روي خمير را سس پيتزا بريزيد.
۲٫كمي پنير موزارلا و كمي پارمسان (يك‌دوم فنجان از هر كدام) را روي خمير پخش كنيد.
۳٫به دلخواه بوقلمون، قارچ يا گوجه فرنگي تزئيني روي پنير ريخته و بگذاريد داخل فر تا با حرارت ۲۰۰ درجه سانتي‌گراد پخته شود.

روش تهیه :

خمير:
۱٫آب گرم و مايه خمير ترش را ۱۰ دقيقه بگذاريد بماند تا كمي پف كند.
۲٫آرد، نمك و روغن را اضافه كرده و خوب مواد را مخلوط كنيد.
۳٫خمير را به مدت ۴۵ دقيقه در جاي گرم بگذاريد تا پف كند.
۴٫بعد از ۴۵ دقيقه دوباره خمير را ورز دهيد و ۴۵ دقيقه ديگر در جاي گرم بگذاريد تا خمير استراحت كند.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید