اگر به بادمجان علاقمند هستید حتما این پیتزای خوشمزه و متفاوت را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.برای آموزش این پیتزا ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم :
خمير پيتزا يا خمير باگت | يك چانه |
سوسيس | پنج عدد |
بادمجان | دو عدد |
جعفري خردشده | دو قاشق سوپخوري |
گوجهفرنگي مينياتوري و کنجد | به ميزان لازم |
زرده تخممرغ | يك عدد |
پنيرپيتزا | پنج قاشق غذاخوري |
سس هزارجزيره | دو قاشق غذاخوري |
سس خردل | يك قاشق غذاخوري |
طرز تهيه :
آشپزی – ابتدا خمير پيتزا را پهن ميكنيم و در قالب مورد نظر قرار ميدهيم و روي آن را سس هزارجزيره ريخته و آن را پخش ميكنيم و بادنجانهاي از قبل سرخ شده را ميچينيم و كمي پنير ريخته و بعد سوسيس، دوباره پنير و جعفري روي آن سس خردل و گوجهفرنگيها را ميچينيم و دوباره پنير ميريزيم و روي آن را با بقيه خمير مانند حصير ميبنديم. روي خمير زرده تخممرغ زده و كنجد ميريزيم. سپس به مدت ۲۰ دقيقه با حرارت ۱۷۰درجه سانتيگراد در فر قرار ميدهيم تا طلايي شود.
امتیاز شما به این دستور پخت