جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه پیاز سوخاری

onion-ring-e7

میتوانید از پیاز سوخاری به عنوان دورچین انواع خورشت ها و غذاهای سوخاری دیگر استفاده کنید.یکی از پر طرفدار ترین غذاها میگو با پیاز سوخاری میباشد.اگر میگو درست میکنید حتما در کنارآن پیاز سوخاری را هم درست کنید

مواد لازم پیاز سوخاری حلقه ای:

 

 

 آرد ۲ لیوان
 ماالشعیرحدودا ۳۵۰ گرم
  سفیده تخم مرغ۲  عدد
 روغن مایع۴/۱ پیمانه
 پیاز درشتحداقل ۴ عدد
 نمک  به میزان لازم

 

 طرز تهیه پیاز سوخاری حلقه ای:

 

 

برای پخت پیاز سوخاری باید در کاسه ایی آرد و نمک را با هم مخلوط کنید سپس روغن و ماالشعیر را اضافه کنید بهتر است به این خمیر مدت یک ساعت استراحت دهید.

 

اگر میخواهید پیاز سوخاری حلقه ای درست کنید بایستی پیازها را به صورت حلقه های یک سانتی برش بزنید و با فشار دست آنها را از هم باز کنید بهتر است بخش های مرکزی پپاز را که تبدیل به دایره های کوچک می شوند را استفاده نکنید و برای امور دیگری مثل سالاد و غیره استفاده نمایید.

 

پياز سوخاري,آموزش پیاز سوخاری,تزیین پیاز

برای تهیه پیاز سوخاری باید پیازها به صورت حلقه های یک سانتی برش دهید

 

در کاسه ایی دیگر سفیده های تخم مرغ را حسابی بزنید تا کاملا کف کنند و از کاسه بیرون نریزند این مخلوط سفیده را با مخلوط آردی مخلوط کنید و خیلی سریع کار کنید حلقه های پیاز را درون خمیر قرار دهید.

 

حلقه های پیاز سوخاری,سرخ کردن پیاز,پیاز سوخاری

برای پفدار شدن پیاز سوخاری ها باید پیاز ها را در سفیده تخم مرغ بزنید

 

باید برای سرخ کردن پیاز ها روغن را داغ کنید اگر از سرخ کن استفاده می کنید آن را روی دمای ۱۷۵ درجه تنظیم کنید. به کمک یک چنگال آنها را درون روغن بگذارید هر دفعه از تعداد متناسب با ظرف روغن خود استفاده کنید پیاز سوخاری را از روغن خارج نموده در آبکش بگذارید تا روغن پیاز سوخاری حلقه ای گرفته شود.

 

تزیین پیاز,حلقه های پیاز سوخاری,طرز تهیه پیاز سوخاری

برای داشتن پیاز سوخاری بهتر باید روغن خوب داغ شود

 

پیاز درمانی:

پیاز درمانی,پیاز سوخاری حلقه ای,پخت پیاز سوخاری

پیاز پر از ویتامین های ث و ب است

 

۱٫ دانشمندان علم گیاه شناسی معتقدند که، مصرف پیاز خام برای رفع ناراحتی های حاصل از آشامیدن آب های مختلف در هنگام مسافرت و جلوگیری از ناراحتی های ناشی از هوای آلوده، مفید می باشد.

 

۲٫ پیاز پر از ویتامین های ث و ب است. از دیگر خواص پیاز مواد معدنی زیادی مثل فسفر، آهن، کلسیم، پتاسیم، گوگرد، ید، سیلیس و قند نیز در پیاز وجود دارد. قند پیاز، برای کسانی که بیماری قند دارند، هیچ ضرری ندارد.

 

۳٫ زیاده روی در خوردن پیاز موجب تشنگی، استفراغ، تیرگی چهره و حتی فراموشی می شود. پس در حد اعتدال مصرف کنید.

 

۴٫ برای برطرف کردن بوی بد پیاز بعد از مصرف آن، می توانید یک عدد گردو یا مقداری نان سوخته میل نمایید و یا چند عدد باقلا را جویده و مدتی در دهان نگاه دارید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)