جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه پودینگ گردو و شکلات

20158131553511a

امروز قصد داریم یک دسر شیک و خوشمزه را آموزش دهیم.این دسر بسیار راحت و آسان میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  • شیر: ۵۰۰ میلی لیتر
  • شکلات سیاه :۲۰۰ گرم
  • شکر:۲۰۰ گرم
  • زرده تخم‌مرغ : ۳ عدد
  • خامه صبحانه:۲۰۰ گرم
  • نشاسته  گندم: ۴ قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
  • پودر گردو:۱۵۰ گرم

روش تهیه:

ابتدا نشاسته‌ها را با مقداری از شیر مخلوط می‌کنیم تا حل شوند. زرده تخم‌مرغ را به همراه بقیه شیر و خامه به مواد اضافه می‌کنیم و همه را با هم مخلوط کرده و از صافی می‌گذرانیم. در این مرحله مواد را داخل ظرف مخصوص کرم‌پزی ریخته و شکر و شکلات را نیز به آن اضافه می‌کنیم و روی حرارت متوسط می‌گذاریم. آنقدر مواد را به آرامی هم می‌زنیم تا به جوش آمده و غلیظ شوند. پس از اینکه پودینگ غلیظ شد و آن را از روی حرارت برداشتیم، پودر گردو را مخلوط کرده و مواد را داخل کاسه‌های تک‌نفره تقسیم کرده و پس از این‌که از حرارت افتاد، به مدت ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال می‌گذاریم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)