جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه پروک

پروک

امروز قصد داریم یک غذای فانتزی را آموزش دهیم این غذا را میتوانید به انواع شکل ها درسست کنید و از خوردن آن لذت ببرید نام این غذا پروک میباشد با ما همراه باشید

مواد لازم جهت تهیه پروک

پیاز      ۲ عدد  متوسط
روغن ذرت به میزان لازم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰     گرم
 نمک و فلفل به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۳     قاشق غذا خوری
 سوسیس ۲۰۰     گرم
 کالباس  ۲۰۰     گرم
سینه مرغ ۲۰۰     گرم
قارچ  خرد شده ۲۰۰     گرم
فلفل دلمه ۳     عدد
جعفری همراه با سبزی معطر ۱۰۰     گرم
پنیر گودا ۲۵۰     گرم
پنیر موزارلا ۲۵۰     گرم

 

مواد لازم برای خمیر پروک:

بکینگ پودر ١/٢ قاشق سوپ خوری
 نمک  ١ قاشق سوپ خوری
 آب  ١/٢ پیمانه
 روغن مایع  ١/٢ پیمانه
 زرده تخم مرغ  ۴ عدد
 ارد  به میزان لازم

 

طرز تهیه پروک :
نمک , آب , بکینگ پودر , روغن مایع و زرده تخم مرغ را مخلوط کرده سپس ارد را به تدریج به ان اضافه میکنیم.

خمیر آماده را ٢ ساعت استراحت میدهیم سپس مواد داخل پروک را آماده میکنیم.

مواد داخل پروک از قبیل پیاز داغ  و گوشت و نمک و ادویه را  استفاده میکنیم و سوسیس و کالباس و مرغ را آب پز نموده و همراه با قارچ فلفل دلمه ای و سبزی معطر خورد شده به مواد فوق اضافه میکنیم و تفت میدهم .

سپس خمیر پروک را چهار قسمت کرده و در ظرف ٢۵ تا ٢٠ سانتی پهن کرده و یک قسمت را کنار میگذاریم و در پنجره وسط فر با حرارت ٣۵٠ درجه فارنهایت گرم شده و به مدت ٢٠ دقیقه قرار میدهم.

خمیر پخته شده را از ظرف بیرون آورده و در سینی میگذاریم مایه پروک را روی خمیر ریخته و پنیر گودا و موزارلا را رنده کرده و و مخلوط میکنیم و در نهایت تکه ای از خمیر که کنار گذاشته بودیم با وردنه باز میکنیم و با رولت برش داده و روی پروک به حالت حصیر بافته قرار میدهیم و روی ان زرده تخم مرغ و با حرارت ٣۵٠ درجه فارنهایت و به مدت٣٠ دقیقه قرار میدهم .

شما می توانید این غذا را با انواع سس میل کنید .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید