پای گیلاس یکی از خوشمزه ترین دسرهاست امروز قصد داریم طرز تهیه این دسر خیلی خوشمزه و شیک را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوارم که از خوردن این دسر لذیذ لذت ببرید.
- شكر: يك و يكچهارم فنجان
- خمير دولايه پاي: به ميزان لازم
- نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوري
- گيلاس بيهسته: پنج و نيم فنجان
شكر، نشاسته و گيلاس را مخلوط كنيد. ۱۵ دقيقه بگذاريد تا آب بيندازيد و گهگاهي به هم بزنيد. فر را با حرارت ۳۵ درجه سانتيگراد گرم كنيد. خمير را كف ظرف پاي به قطر ۵/۲۲ سانت پهن كنيد. گيلاسها را به هم بزنيد و يك دست روي خمير پخش كنيد. طبق دستور پاي سيب از بقيه خمير استفاده كنيد. اگر مايل بوديد با برس كمي شير روي خمير بماليد و كمي هم شكر بپاشيد. ظرف پاي را در سيني فر گذاشته، مانند دستور پاي سيب روي آن فويل بكشيد و ۳۰ دقيقه در فر بگذاريد. فويل را بر داريد و ۳۰ دقيقه ديگر در فر بگذاريد تا خمير پخته و طلايي شود، سپس روي الك سيمي خنك كنيد. (۸ قطعه)