جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه پای گیلاس

fo1955

پای گیلاس یکی از خوشمزه ترین دسرهاست امروز قصد داریم طرز تهیه این دسر خیلی خوشمزه و شیک را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوارم که از خوردن این دسر لذیذ لذت ببرید.

مواد لازم :
  • شكر: يك و يك‌چهارم فنجان
  • خمير دولايه‌ پاي: به ميزان لازم
  • نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوري
  • گيلاس بي‌هسته: پنج و نيم فنجان

روش تهیه :

شكر، نشاسته و گيلاس را مخلوط كنيد. ۱۵ دقيقه بگذاريد تا آب بيندازيد و گه‌گاهي به هم بزنيد. فر را با حرارت ۳۵ درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. خمير را كف ظرف پاي به قطر ۵/۲۲ سانت پهن كنيد. گيلاس‌ها را به هم بزنيد و يك دست روي خمير پخش كنيد. طبق دستور پاي سيب از بقيه خمير استفاده كنيد. اگر مايل بوديد با برس كمي شير روي خمير بماليد و كمي هم شكر بپاشيد. ظرف پاي را در سيني فر گذاشته، مانند دستور پاي سيب روي آن فويل بكشيد و ۳۰ دقيقه در فر بگذاريد. فويل را بر داريد و ۳۰ دقيقه ديگر در فر بگذاريد تا خمير پخته و طلايي شود، سپس روي الك سيمي خنك كنيد. (۸ قطعه)

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید