افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه پای گوشت پرتقالی

در این پست یک غذای خوشمزه را آموزش میدهیم.نام این غذا پای گوشت پرتقالی میباشد .این غذا مزه بسیار خوبی دارد و میتوانید آن را به زیبایی تزیین کنید و به سفره خود رنگ دهید

مواد لازم :

 

 

 

سیب زمینی ۱ کیلو گرم
گوشت گاو چرخ کرده ۶۰۰ گرم
پیاز درشت ۱ عدد
سیر ٢ حبه
رب گوجه فرنگی ۴ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱۵۰ سی سی
کره ۳۰ گرم
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
برگ بو‌ ۱ عدد
جوزهندی و نمک و فلفل به میزان دلخواه

 

طرز تهیه :

 

 

 

پیاز نگینی خرد می کنیم. سیر رو هم ساطوری می کنیم. داخل ماهی تابه روغن زیتون رو گرم می کنیم و برگ بو رو داخل آن می اندازیم. پیاز و سیر را سرخ می کنیم تا طلایی شود. گوشت چرخ کرده رو به آن اضافه می کنیم تفت می دهیم تا گوشت کاملا بپزد. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و نمک و فلفل.،کمی آب یا آب گوجه فرنگی اضافه کنید و بگذارید بپزد.

 

سیب زمینی ها را پوست می کنیم و با آب نمک می پزیم. وقتی کاملاً پخته شد (حدود ٢۵ دقیقه نیم ساعت)؛ سیب زمینی ها را له کرده و کره و شیر گرم را اضافه می کنیم. نمک رو اندازه می کنیم و جوزهندی و فلفل را هم خوب مخلوط می کنیم تا پوره لطیف و یکدستی بدست بیاید.

نیمی از پوره رو کف ظرف مناسب فر پهن می کنیم و روی آن را صاف می کنیم. گوشت را می ریزیم و صاف می نمائیم.بعد باقیمانده سیب زمینی رو روی گوشت پهن می کنیم.

 

دو عدد زرده تخم مرغ را می زنیم و بعد روی سیب زمینی ها می دهیم. می توانید با چنگال روی سیب زمینی ها شیار درست کنید یا طرح بکشید.

بعد ظرف را در فر که از قبل با حرارت ٢٠٠ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ٣٠ تا ۴٠ دقیقه می پزیم تا روی آن طلایی شود. و گرم سرو می کنیم.

 

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *