جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه پای شکلات

4700_1-550x445

پای شکلات یک دسر بسیار خوشمزه و شیک میباشد که قصد داریم آن را آموزش دهیم .همچنین میتواندی در وعده عصرانه با چای میل کنید و لذت ببرید.برای تهیه این دسر با ما همراه باشید

مواد لازم برای خمیر پریتزِل:

 

 

– ۵ پیمانه نان پریتزِل خرد شده
– ۸ قاشق غذاخوری کره آب شده
– یک‌سوم پیمانه شکر قهوه ای

 

 

مواد لازم برای محتویات پای شکلات:

 

– ۱/۴ پیمانه نشاسته ذرت
– ۱٫۵ پیمانه شکر
– ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
– ۴ عدد زرده تخم مرغ
– ۳ پیمانه شیر
– ۲۰۰ گرم شکلات نیمه تلخ خرد شده
– دو قاشق چایخوری عصاره وانیل
– دو قاشق غذاخوری کره
– دو قاشق غذاخوری آبلیموترش

4700_1طرز تهیه:

 

۱- فر را با دمای ۱۷۵ سانتی گراد روشن کنید.

۲- نان پریتزِل، کره و شکر قهوه ای را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس همه مواد را درون قالب ریخته و فشار دهید تا شکل بگیرند.

۳- قالب را در فر گذاشته و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا کاملا طلایی شود. سپس در دمای اتاق کنار بگذارید تا خنک گردد.

۴- نشاسته ذرت، شکر و نمک را در یک شیرجوش متوسط با هم مخلوط نمایید. زرده تخم مرغ و شیر را اضافه نموده و روی حرارت ملایم هم بزنید.

۵- حدودا ۶ دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط کاملا غلیظ و شبیه پودینگ شود.

۶- سپس شیرجوش را از روی حرارت برداشته و فورا شکلات ها، وانیل، کره و آب لیموترش را اضافه نمایید و تا زمانی هم بزنید که مخلوط کاملا یکدست و لطیف شود.

۷- مواد را به آرامی درون نان پریتزل که از قبل پخته اید، بریزید.

۸- پای را به مدت ۴ ساعت درون یخچال بگذارید تا خودش را گرفته و آماده سرو شود.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)