جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه پای زرد آلو

33a7a747-44c5-4667-a07a-bf6b499a9f6c_L

پای زرد آلو یک دسر خیلی خوشمزه میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم مواد اصلی این دسر زرد آلو و آلبالو میباشد امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :
  • نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
  • شکر: یک‌دوم فنجان
  • نمک: یک‌چهارم قاشق مرباخوری
  • زردآلو خرد شده: ۱۴۰۰ گرم
  • آلبالو خشک خرد شده: یک‌دوم فنجان
  • سفیده تخم‌مرغ: یک عدد
  • شیر: یک قاشق غذاخوری
  • شکر: یک قاشق غذاخوری
  • خمیر دولایه: یک عدد (برای تهیه این خمیر به کتاب مراجعه کنید)
  • مخلوط دارچین، جوز و زنجبیل: یک و یک‌دوم قاشق مرباخوری

روش تهیه :

فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر را در ظرف پای گردی به قطر ۲۵ سانت پهن و دور خمیر را مرتب کنید. یک‌دوم فنجان شکر، نشاسته، یک و یک‌دوم قاشق مرباخوری مخلوط دارچین و نمک را مخلوط و میوه‌ها را اضافه کنید. مواد را روی خمیر بریزید. بقیه خمیر را به شکل دایره‌ای به قطر ۳۰ سانت پهن کنید، با قالب گردی به قطر ۳ سانت ۳۰ تا ۴۰ دایره از خمیر در آورید. سفیده و شیر را مخلوط کنید و با برس روی دایره‌ها بمالید. یک قاشق غذاخوری شکر و یک‌چهارم قاشق مرباخوری مخلوط دارچین را با هم مخلوط کنید و روی نصف دایره‌ها بپاشید. ۱۰ عدد از دایره‌های شکری را روی مخلوط زردآلو بچینید. روی لبه‌های پای با برس کمی از مخلوط سفیده بمالید و بقیه دایره‌ها را دور لبه پای بچینید یا می‌توانید خمیر را یکدست و به طور ساده روی زردآلوها پهن کنید. روی پای فویل بکشید و ۳۵ دقیقه در فر بگذارید. سپس فویل را بردارید، ۱۵ دقیقه دیگر در فر بگذارید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید