افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه پای زرد آلو

33a7a747-44c5-4667-a07a-bf6b499a9f6c_L

پای زرد آلو یک دسر خیلی خوشمزه میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم مواد اصلی این دسر زرد آلو و آلبالو میباشد امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :
  • نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوري
  • شكر: يك‌دوم فنجان
  • نمك: يك‌چهارم قاشق مرباخوري
  • زردآلو خرد شده: ۱۴۰۰ گرم
  • آلبالو خشك خرد شده: يك‌دوم فنجان
  • سفيده تخم‌مرغ: يك عدد
  • شير: يك قاشق غذاخوري
  • شكر: يك قاشق غذاخوري
  • خمير دولايه: يك عدد (برای تهیه این خمیر به کتاب مراجعه کنید)
  • مخلوط دارچين، جوز و زنجبيل: يك و يك‌دوم قاشق مرباخوري

روش تهیه :

فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهايت گرم كنيد. خمير را در ظرف پاي گردي به قطر ۲۵ سانت پهن و دور خمير را مرتب كنيد. يك‌دوم فنجان شكر، نشاسته، يك و يك‌دوم قاشق مرباخوري مخلوط دارچين و نمك را مخلوط و ميوه‌ها را اضافه كنيد. مواد را روي خمير بريزيد. بقيه خمير را به شكل دايره‌اي به قطر ۳۰ سانت پهن كنيد، با قالب گردي به قطر ۳ سانت ۳۰ تا ۴۰ دايره از خمير در آوريد. سفيده و شير را مخلوط كنيد و با برس روي دايره‌ها بماليد. يك قاشق غذاخوري شكر و يك‌چهارم قاشق مرباخوري مخلوط دارچين را با هم مخلوط كنيد و روي نصف دايره‌ها بپاشيد. ۱۰ عدد از دايره‌هاي شكري را روي مخلوط زردآلو بچينيد. روي لبه‌هاي پاي با برس كمي از مخلوط سفيده بماليد و بقيه دايره‌ها را دور لبه پاي بچينيد يا مي‌توانيد خمير را يكدست و به طور ساده روي زردآلوها پهن كنيد. روی پاي فويل بكشيد و ۳۵ دقيقه در فر بگذاريد. سپس فويل را برداريد، ۱۵ دقيقه ديگر در فر بگذاريد.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *