جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه پای زرد آلو

33a7a747-44c5-4667-a07a-bf6b499a9f6c_L

پای زرد آلو یک دسر خیلی خوشمزه میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم مواد اصلی این دسر زرد آلو و آلبالو میباشد امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :
  • نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوري
  • شكر: يك‌دوم فنجان
  • نمك: يك‌چهارم قاشق مرباخوري
  • زردآلو خرد شده: ۱۴۰۰ گرم
  • آلبالو خشك خرد شده: يك‌دوم فنجان
  • سفيده تخم‌مرغ: يك عدد
  • شير: يك قاشق غذاخوري
  • شكر: يك قاشق غذاخوري
  • خمير دولايه: يك عدد (برای تهیه این خمیر به کتاب مراجعه کنید)
  • مخلوط دارچين، جوز و زنجبيل: يك و يك‌دوم قاشق مرباخوري

روش تهیه :

فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهايت گرم كنيد. خمير را در ظرف پاي گردي به قطر ۲۵ سانت پهن و دور خمير را مرتب كنيد. يك‌دوم فنجان شكر، نشاسته، يك و يك‌دوم قاشق مرباخوري مخلوط دارچين و نمك را مخلوط و ميوه‌ها را اضافه كنيد. مواد را روي خمير بريزيد. بقيه خمير را به شكل دايره‌اي به قطر ۳۰ سانت پهن كنيد، با قالب گردي به قطر ۳ سانت ۳۰ تا ۴۰ دايره از خمير در آوريد. سفيده و شير را مخلوط كنيد و با برس روي دايره‌ها بماليد. يك قاشق غذاخوري شكر و يك‌چهارم قاشق مرباخوري مخلوط دارچين را با هم مخلوط كنيد و روي نصف دايره‌ها بپاشيد. ۱۰ عدد از دايره‌هاي شكري را روي مخلوط زردآلو بچينيد. روي لبه‌هاي پاي با برس كمي از مخلوط سفيده بماليد و بقيه دايره‌ها را دور لبه پاي بچينيد يا مي‌توانيد خمير را يكدست و به طور ساده روي زردآلوها پهن كنيد. روی پاي فويل بكشيد و ۳۵ دقيقه در فر بگذاريد. سپس فويل را برداريد، ۱۵ دقيقه ديگر در فر بگذاريد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)