جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه پای تره فرنگی

پای تره فرنگی

همان طور که میدانید انواع پای بسیار خوشمزه میباشند امروز قصد داریم طرز تهیه پای تره فرنگی را آموزش دهیم.برای تهیه این پای با ما همراه باشید

مواد لازم :

 کره ۱۰۰ گرم
آرد ۱۴۰ گرم
 نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
 آب سرد ( آب را کم کم اضافه کنید ) ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه :
آب را کم کم اضافه کنید مواد را مخلوط کرده البته کره را خرد کرده و با نوک انگشتان مخلوط کنید و در ظرف مخصوص، پای خمیر را پهن کرده و با چنگال سوراخ کنید تمام نقاط خمیر را، بگذارید ٣٠ دقیقه استراحت کند بعد در فر بمدت ٢٠ دقیقه بگذارید.

 

مواد لازم برای سس روی پای تره فرنگی :

شیر ١/٢ پیمانه
 * خامه ۲۰۰ گرم
تخم مرغ۴ عدد
 نمک و فلفل سیاه  کمی

 

* خامه مخصوص پخت وپز اگر نداشتید از خامه صبحانه استفاده کنید.

 

طرز تهیه :
همه مواد را مخلوط کرده با هم زن دستی کمی بزنید تا خوب مخلوط شود . کمی جعفری خرد شده و پنیر رنده شده را هم داشته باشد که با سس روی مواد بریزید.

مواد داخل پای تره فرنگی :

تره فرنگی خرد شده۱ عدد
هویج کوچک۱ عدد
پیاز نگینی خرد شده و تفت دهید ۱ عدد
سیر خرد شده ۱ حبه
فلفل دلمه نگینی خرد شده۲ قاشق غذاخوری



طرز تهیه :
تمام مواد را با کره تفت دهید کمی نمک و فلفل و زرد چوبه و کمی پودر کاری و آویشن هم اضافه کرده همه مواد را باهم تفت داده فقط پیاز را همراه سیر جداگانه تفت دهید و به مواد اضافه کنید.
همه مواد را روی خمیر پای بریزید و سس آماده شده را هم روی مواد بریزید و در فر از قبل گرم شدن به مدت ١ ساعت قرار دهید تا کمی طلایی شود.

 

نکته : شما می توانید با سس مایونز این غذا را میل کنید .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)