جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه پای استیک و موسیر

پای استیک و موسیر

همان طور که میدانید پای ها بسیار خوشمزه و خوش طعم میباشند امروز قصد داریم طرز تهیه پای استیک و موسیر را آموزش دهیم امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم پای استیک و موسیر :

 

روغن زیتون۲ قاشق سوپ‌خوری
کنسرو گوشت مرغ خرد شده۱۴۰ گرم
 استیک که روی آتش ملایم پخته شده و خرد شدهیک کیلوگرم
آرد ساده۴ قاشق سوپ‌خوری
 سرکه قرمز که با ۲ لیوان آب مخلوط شده باشد۱۰ قاشق غذاخوری
عصاره گوشت گاویک‌ویک‌سوم قاشق سوپ‌خوری
آویشن۴ شاخه
  موسیر تازه۶۰۰ گرم
ژل زغال‌اخته۲ قاشق سوپ‌خوری
زرده تخم‌مرغیک عدد

مواد لازم برای رویه خردلی:

 آرد۳۵۰ گرم
 پودر خردلیک قاشق سوپ‌خوری
کره فریز شده۲۰۰ گرم
آب سرد۶ تا ۸ قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه پای استیک و موسیر:
۱٫ نصف روغن زیتون را در یک تابه بزرگ گرم کرده و گوشت مرغ کنسروی را برای چند دقیقه بپزید تا طلایی شود. بعد گوشت‌ها را از تابه بیرون بیاورید و کنار بگذارید. به استیک کمی آرد بپاشید و بعد آن را در همان تابه، سرخ کنید و بعد مرغ‌ها را دوباره به آن اضافه کنید.

۲٫ حالا مخلوط آب و سرکه و آویشن را به تابه اضافه کرده و صبر کنید به جوش بیاید. در تابه را طوری بگذارید که یک سانتی‌متر باز باشد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید برای ۲ ساعت گوشت‌ها حسابی بپزند. مخلوط را گاه به گاه هم بزنید و هر وقت احساس کردید سس غذا غلیظ شده، در تابه را کامل بگذارید.

۳٫ فر را با درجه ۲۰۰ سانتی‌گراد گرم کرده، باقی‌مانده روغن زیتون و موسیرها را با هم مخلوط کنید. حالا این مخلوط را روی یک ورق خمیر شیرینی‌پزی پخش کرده و برای ۴۵ دقیقه در فر بپزید تا خمیر نرم شده و به رنگ قهوه‌ای طلایی درآید.

۴٫ حالا آرد و خردل را در یک کاسه بزرگ ریخته، کره فریز شده را با آن مخلوط کنید. آب سرد را هم در این مخلوط بریزید و آن‌قدر هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود. روی خمیر را با یک تکه نایلون پوشانده و برای ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

۵٫ موسیرهای کباب شده و ژله و گوشت گاو را با هم مخلوط کرده و به آن ادویه اضافه کنید. بعد مخلوط را به یک ظرف ۲ لیتری مخصوص پای منتقل کنید. درجه فر را به ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد برسانید.

۶٫ حالا خمیر شیرینی پخته شده را روی ظرف پای بگذارید. زرده تخم‌مرغ را با کمی نمک بزنید و بعد آن را با یک قلم‌مو روی سطح خمیر بمالید. ظرف را برای ۳۰‌دقیقه در فر گذاشته تا خمیر ترد و طلایی شود. تا محتویات درون ظرف داغ است، آن را سرو کنید.

شما می توانید این غذا را با سس میل کنید 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)