این غذا در کشور های مختلف به عنوان سالاد و یک پیش غذای عالی سرو میشود اما در ایران آن را به عنوان یک ناهار اصلی و خوشمزه میل میکنند.امروز تصمیم داریم این غذای خوش طعم را به شما عزیزان آموزش دهیم
مدت آماده سازی:۲۰ دقیقه
مدت سرد کردن:۲ ساعت
مواد لازم : برای ۶ نفر
پاستای با مدل رشته ای | ۱۵۰ گرم |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذا خوری |
پوست لیمو ترش | ۱ قاشق چای خوری |
سس پستو | ۱ نسخه |
دنده بره | ۱۲ عدد |
نعنا | ۱ فنجان |
طرز تهیه:
پاستا را بپزید، سپس آب بکشید و بگذارید تا خنک شود. آنرا به کاسه انتقال دهید با لیمو ترش و روغن زیتون مخلوط کنید. آنرا به اندازه ۲ ساعت در یخچال خنک کنید.
در ضمن نمک و فلفل به بره بزنید و برای کباب کردن آنرا در فر با درجه ۱۴۵ درجه فارنهایت قرار دهید.
پاستا را با دنده های بره در ظرف مورد نظر قرار دهید و سس پستو آماده شده را روی آن بریزید.
طرز تهیه سس پستو :
در یک مخلوط کن یا غذا ساز ۲/۱ فنجان نعنا، ۲/۱ فنجان ریحان، ۴/۱ فنجان روغن زیتون، ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش، ۲ عدد سیر چرخ کرده، ۶/۱ قاشق چای خوری فلفل قرمز بریزید و مخلوط کنید، در آخر به آن نمک و فلفل سیاه هم اضافه کنید.