جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه پاستا با بره

fo16

این غذا در کشور های مختلف به عنوان  سالاد و یک پیش غذای عالی سرو میشود اما در ایران آن را به عنوان یک ناهار اصلی و خوشمزه میل میکنند.امروز تصمیم داریم این غذای خوش طعم را به شما عزیزان آموزش دهیم

مدت آماده سازی:۲۰ دقیقه
مدت سرد کردن:۲ ساعت

 
مواد لازم : برای ۶ نفر

 

 

پاستای با مدل رشته ای ۱۵۰ گرم
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
پوست لیمو ترش ۱ قاشق چای خوری
سس پستو ۱ نسخه
دنده بره ۱۲ عدد
نعنا ۱ فنجان

 

 

طرز تهیه:
پاستا را بپزید، سپس آب بکشید و بگذارید تا خنک شود. آنرا به کاسه انتقال دهید با لیمو ترش و روغن زیتون مخلوط کنید. آنرا به اندازه ۲ ساعت در یخچال خنک کنید.
در ضمن نمک و فلفل به بره بزنید و برای کباب کردن آنرا در فر با درجه ۱۴۵ درجه فارنهایت قرار دهید.
پاستا را با دنده های بره در ظرف مورد نظر قرار دهید و سس پستو آماده شده را روی آن بریزید.

 


طرز تهیه سس پستو :

 

در یک مخلوط کن یا غذا ساز ۲/۱ فنجان نعنا، ۲/۱ فنجان ریحان، ۴/۱ فنجان روغن زیتون، ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش، ۲ عدد سیر چرخ کرده، ۶/۱ قاشق چای خوری فلفل قرمز بریزید و مخلوط کنید، در آخر به آن نمک و فلفل سیاه هم اضافه کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)