جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه پاستای میگو با کاری

IMG_5299

با میگو غذای متفاوت درست کنید.کودکان میگو را خیلی دوست دارند و چه خوب است میگو به همراه پاستا باشد.این غذا بسیار خوشمزه و مقوی میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  • ميگوي ريز پلويي: ۵۰۰ گرم
  • پاستا يا اسپاگتي: يك بسته
  • پودركاري: يك قاشق غذاخوري
  • نخودفرنگي پخته شده: يك ليوان
  • ذرت پخته شده: يك ليوان
  • روغن زيتون: به ميزان لازم
  • پياز متوسط: يك عدد
  • فلفل دلمه‌اي متوسط سبز: يك عدد
  • پنير فيلا فيلا،‌ كاهو و ليموترش براي كنار بشقاب: به ميزان دلخواه
  • زردچوبه: ۲قاشق چاي‌خوري

روش تهيه :

ابتدا پياز و فلفل دلمه‌اي را به شكل نگيني خرد كرده با روغن زيتون داخل تابه مي‌ريزيم و تفت می دهیم. زردچوبه و ميگوها را نيز به مواد اضافه كرده و همه را با هم خوب سرخ مي‌كنيم و به آن به ميزان دلخواه نمك و فلفل اضافه مي‌كنيم. وقتي ميگوها سرخ و پخته شدند ،نخودفرنگي و ذرت را به آن اضافه كرده در حد گرم شدن مخلوط مي‌كنيم و مواد را از روي حرارت برمي‌داريم. كنار بشقاب مقداري پاستا كه آن را پخته و آن را به روغن زيتون آغشته كرده‌ايم ،­­­­پنير فيلا فيلا، كاهو و ليموترش قرار مي‌دهيم و از خوراك ميگو به ميزان كافي كنار پاستا مي‌گذاريم و آن را سرو مي‌كنيم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)