جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه پاستای مرغ و اسفناج

fo3919

کودکان شما شاید به اسفناج علاقه نداشته باشند ولی صد در صد پاستا را خیلی دوست دارند.با ترکیب اسفناج با پاستا میتوانید کودکان خود را به اسفناج که سرشار از آهن است علاقمند کنید

مواد لازم برای پاستای مرغ و اسفناج برای ۴ نفر :

 

 

 پاستای فرمی ۴۰۰ گرم
 اسفناج خرد شده ۱ دسته
سینه مرغ خرد شده ۲ عدد
 ریحان خرد شده ۱ پیمانه
سیر رنده شده ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۱/۲ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه پاستای مرغ و اسفناج :
در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را همراه با کمی نمک و روغن داخل آن بریزید. وقتی پاستا نرم شد، آن را آبکشی کرده، کنار بگذارید.

در این میان تکه های مرغ را آغشته به نمک و فلفل کنید، سپس آنها را در یک تابه با مقداری روغن تفت دهید. در یک تابه دیگر مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا اسفناج ریز خرد شده را داخل آن کمی تفت دهید. بعد از آنکه تکه های مرغ کاملا پخت، آنها را به اسفناج اضافه کرده، هم بزنید، سپس زیر حرارت را خاموش کنید.

در کاسه ای، ریحان خرد شده را با سیر رنده شده، روغن زیتون و کمی نمک و فلفل خوب مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شود، سپس آن را کنار بگذارید.

پاستای پخته را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید. مخلوط مرغ و اسفناج را هم روی آن بریزید. در انتها سسی را که آماده کرده‌اید روی مواد بریزید و به آرامی هم بزنید تا سس به خورد مواد برود. حال این غذا را می توانید هم گرم و هم سرد سرو کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)