جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه پاستای فاگیولی

fo3670

پاستا یکی از غذاهایی است که کودکان بیش از اندازه به آن علاقه دارند.امروز تصمیم داریم یک مدل پاستای خیلی خوشمزه را آموزش دهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم برای پاستای فاگیولی :

 

 

روغن زیتون۳ قاشق
 پیاز خرد شده۱ فنجان
 هویج پوست کنده و خرد شده۱ عدد
ساقه کرفس خرد شده۱ عدد
سیر له شده۲ حبه
فلفل قرمزیک چهارم قاشق چایخوری
چاشنی ایتالیایی۱ قاشق چایخوری
عصاره مرغ یا سبزیجات۶ فنجان
گوجه فرنگی خرد شده۱ فنجان
پاستای دیتالینی۲۲۵ گرم
لوبیا سفید پختهسه و نیم فنجان
جعفری خرد شدهیک چهارم فنجان
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه پاستای فاگیولی :

 

 

پاستای فاگیولی,تهیه پاستای فاگیولی

پیاز، هویج و کرفس را برای دو تا سه دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی رنگ شوند

 

روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، هویج و کرفس را برای دو تا سه دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی رنگ شوند. سیر، فلفل و چاشنی ایتالیایی را اضافه کرده و برای یک دقیقه دیگر تفت دهید.

نحوه پخت پاستای فاگیولی, مواد لازم برای پاستای فاگیولی

عصاره مرغ و گوجه فرنگی را اضافه کرده و اجازه دهید مخلوط جوش بیاید

 

طرز پخت پاستای فاگیولی,طرز تهیه انواع پاستا

بعد از جوش آمدن پاستا را اضافه کرده و اجازه دهید مخلوط بجوشد

عصاره مرغ و گوجه فرنگی را اضافه کرده و اجازه دهید مخلوط جوش بیاید. بعد از جوش آمدن پاستا را اضافه کرده و اجازه دهید مخلوط بجوشد.

درست کردن پاستای فاگیولی, نحوه پخت پاستای فاگیولی

وقتی پاستا نرم و آماده شد، لوبیا را اضافه کرده و دو تا سه دقیقه ی دیگر آن را طبخ کنید

وقتی پاستا نرم و آماده شد، لوبیا را اضافه کرده و دو تا سه دقیقه ی دیگر آن را طبخ کنید. قابلمه را از روی حرارت برداشته و جعفری ، نمک و فلفل را اضافه کنید.

نکته: برای پخت لوبیا، می توانید آنها را در طول شب در آب خیس کنید، اگر فرصت این کار را ندارید پس لوبیاها را به مدت یک ساعت در آب جوش خیس کرده و بعد آنها را داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید با حرارت جوشیده و نرم شوند (فراموش نکنید که درب ظرف را بگذارید).

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)