جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه پاستای تن ماهی و سس گوجه فرنگی

fo3554

اگر به لازانیا و غذاهای پنیری علاقمند هستید حتما این غذا را امتحان کنید.مزه این غذا شبیه به لازانیا بوده و طرفداران بسیارزیادی دارد.برای تهیه این غذا با ما همراه باشید

مواد لازم برای پاستای تن ماهی :

 

 کره بدون نمک۴ قاشق غذاخوری
 گوجه فرنگی کنسروی۷۰۰ گرم
 نمکبه مقدار لازم
پاستا۴۵۰ گرم
پنیر ریکوتانصف فنجان
تن ماهی (ترجیحا تن ماهی که داخل روغن زیتون است)۱ عدد
ریحان تازه خرد شدهیک چهارم فنجان
 

پنیر پارمیسان رنده شده

نصف فنجان

طرز تهیه پاستای تن ماهی :
یک قابلمه برداشته و روی حرارت متوسط بگذارید. کره را داخل آن گرم کرده و گوجه ها را به همراه عصاره ی همراهشان اضافه کنید. اجازه بدهید گوجه ها به آرامی بجوشند، درب ظرف را گذاشته و ۳۰ دقیقه صبر کنید.

 

پاستای تن ماهی,طرز تهیه پاستای تن ماهی

در یک قابلمه بعد از آب کردن کره، گوجه و عصاره های آن را بگذارید بجوشد

وقتی سس گوجه پخت، یک قابلمه بزرگ برداشته و مقداری آب نمک در آن بریزید و بگذارید جوش بیاید. پاستا را به این آب جوش اضافه کرده و بگذارید بدون آب بجوشد (دو دقیقه). بعد پاستا را آبکشی کرده و کنار بگذارید.

 

طرز پخت پاستای تن ماهی, نحوه پخت پاستا با تن ماهی

در یک ظرف دیگر سس گوجه و تن ماهی را با پاستا را مخلوط کرده و ریحان را هم اضافه کنید

 

مقداری از روغن اضافی تن ماهی را کنار گذاشته و ماهی را داخل سس گوجه بریزید. پنیر ریکوتا و نمک را هم اضافه کنید. قابلمه سس را از روی حرارت برداشته و سس گوجه را با پاستا در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و ریحان را هم اضافه کنید.

 

طرز تهیه انواع پاستا,مواد لازم برای پاستای تن ماهی

پاستا را در یک ظرف کاسرول ریخته و روی آن پنیر پارمیسان بپاشید در فر قرار بدهید

پاستا را در یک ظرف کاسرول ریخته و روی آن پنیر پارمیسان بپاشید. آن را داخل فر در قسمتی که مخصوص کباب کردن است گذاشته و ۴ تا ۶ دقیقه صبر کنید تا پنیر آب شده و روی آن کمی طلایی رنگ شود.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)