جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه هویج پلوی قالبی

0288864434411014102a

مواد لازم:

  •  برنج: ۳ پيمانه معادل ۶۰۰ گرم
  •  هويج رنده شده و پخته: ۲ ليوان
  •  كشمش سياه پلويي: يك ليوان
  •  كره: ۱۰۰ گرم
  •  شكر: ۵۰ گرم
  •  زعفران آب‌كرده: به ميزان لازم
  •  تكه‌هاي مرغ پخته و سرخ شده براي كنار برنج: به ميزان لازم
  •  نمك: به ميزان لازم

روش تهيه:

ابتدا برنج را كه از قبل خيس كرده‌ايم با ۴ تا ۵ پيمانه آب جوشانده،‌ ۵۰ گرم از كره را با كمي نمك به آن اضافه كرده و اجازه مي‌دهيم تا آب برنج كشيده شود سپس آن را دم مي‌كنيم. كشمش و هويج و شكر را با كمي كره تفت مي‌دهيم، هويج بايد از قبل كاملا پخته باشد. مواد را داخل قالب موردنظر ريخته، فشرده مي‌كنيم طوري كه يك‌سوم از قالب را پر كند. نيمي از برنج را زعفراني كرده،‌ سپس به شكل ۲ لايه ابتدا برنج زعفراني و سپس سفيد را داخل قالب فشرده كرده،‌ سپس پلو را داخل بشقاب موردنظر برگردانده و مرغ‌هاي آماده شده را در اطراف آن‌ها مي‌ريزيم و سرو مي‌كنيم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)