جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه نودل سبزیجات

chinese-noodle-soup-bowl

نودل را همه کودکان دوست دارند امروز قصد داریم نودل سبزیجات را آموزش دهیم این نودل مخصوص فصل زمستان میباشد امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید.

اگر مدام با كمبود وقت براي تهيه غذا مواجه هستيد، اين غذا مي‌تواند در عين خوشمزگي به شما كمك كند خيلي سريع يك غذاي آماده داشته باشيد.

مواد لازم :

  • نودل: ۲۲۵ گرم
  • روغن آفتابگردان: يك قاشق چاي‌خوري
  • هويج: ۲ عدد
  • لوبياي سبز: يك و نيم كيلوگرم
  • ‌نخود‌فرنگي: ۱۲۰ گرم
  • پيازچه كوچك: ۴ عدد
  • سينه مرغ: ۲ عدد
  • سير: ‌يك حبه
  • زنجبيل تازه: ۲ سانتي‌متر
  • ليموترش: نصف يك عدد
  • نمك: نصف قاشق چاي‌خوري
  • سس سويا: يك قاشق سوپ‌خوري

روش تهیه :

۱٫ نصف قابلمه آب بريزيد و وقتي به جوش آمد نودل را به آن اضافه كرده و براي ۴ دقيقه بجوشانيد.
۲٫ نودل‌ها را آبكش كرده و روي آن آب سرد بريزيد و هويج‌ها را به اندازه ۲ سانتي‌‌متر‌ خلال كرده و لوبياي سبز را هم به همان اندازه خرد كنيد و به مواد اضافه كنيد.
۳٫ پيازچه‌ها را خرد كرده و به همراه نخود فرنگي به مواد اضافه كنيد.
۴٫ مرغ‌ها را خرد كرده و در روغن سرخ كنيد، به حدي كه طلايي شود.
۵٫ در يك تابه سير، زنجبيل، هويج و لوبيا را سرخ كرده و مرغ و پيازچه و نخودفرنگي و نودل را به آن اضافه كرده و با هم خوب مخلوط كرده و چند دقيقه خوب سرخ كنيد.
۶٫ سويا سس، آب‌ليمو و نمك را اضافه كرده و نوش جان كنيد.

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)