جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه نان کروسان

1119_726

امروز طرز تهیه نان کروسان را برای شما آماده کرده ایم امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.این نان بسیار خوشمزه میباشد و کودکان آن را خیلی دوست دارند.

مواد لازم :

مارگارین آرژنتا پستری: ۴۰۰ گرم

مواد لازم مورد نیاز برای تهیه ی خمیر :

آرد: یک کیلوگرم
نمک: ۱۵ گرم
مخمر: ۲۰گرم
شیر خشک: ۲۰ گرم
آب: ۵۲۰ گرم
شکر: ۱۰۰-۹۰ گرم
بهبود دهندکرواسان: ۵۰ گرم
روغن یا کره: ۲۰ گرم
تخم مرغ: ۲۵ گرم

ویژگیهای نان کروسان :

۱ ـ مدت زمان نرمی و تازگی بالا
۲ ـ انعطاف پذیری بالا و حفظ بهتر شکل ظاهری
۳ـ قابلیت جویدن راحت و خوشایند
۴ ـ قابلیت آب شدن سریع در دهان
قدرت تحمل خمیر در هنگام تخمیر نهایی و افزایش مناسب حجم در داخل فر و در محصول نهایی

genimg_Details_b.aspx

طرز تهیه :

ابتدا مواد مورد نیاز برای تهیه خمیر را دو دقیقه با سرعت کند و ۶ دقیقه با سرعت تند میکس کنید دمای خمیر باید ۲۳ الی ۲۵ درجه ی سانتی گراد باشد بلافاصله خمیر را به قطعات ۴۰۰ الی ۷۰۰ گرمی تقسیم کرده و به مدت ۸ دقیقه در فریزر قرار دهید.
مارگارین آرژنتا پستری با دمای ۱۶ الی ۱۸ درجه سانتی گراد را مسطح کرده و به وسیله دست روی خمیر پهن کنید توجه کنید به ازاء هر ۴۰۰ گرم خیمر ۴۰۰ گرم مارگارین باید باشد. سپس خمیر را در دو مرحله به صورت ۴ لایه لمینت کرده به طوری که در مرحله اول قطر خمیر چهارلایه ای از ۳۲ به ۷- ۸میلی متر و در مرحله بعد به ۳ میلی متر برسد خمیر پهن شده را رول کنید در صورت تمایل می توانید از انواع مغزی های مقاوم به حرارت مانند کرمفیل استفاده کنید. پس از شکل دادن خمیر آن را در رطوبت ۷۵-۸۰ درصد و دمای ۳۵ درجه بگذارید تقریبا به مدت ۶۰-۷۵ دقیقه ( آرد ضعیف را ۶۰ و آرد قوی را ۷۵ دقیقه) سپس خمیر را در فر باید حرارت ۱۸۰-۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۱۸ پخت کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید