افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه نان کروسان ساده

طرز تهیه نان کروسان در خانه

طرز تهیه نان کروسان

طرز تهیه نان کروسان

امروز طرز تهیه نان کروسان را برای شما آماده کرده ایم امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.این نان بسیار خوشمزه میباشد و کودکان آن را خیلی دوست دارند.

مواد لازم :

مارگارين آرژنتا پستري: ۴۰۰ گرم

مواد لازم مورد نياز براي تهيه ي خمير :

مواد لازم مقدار لازم
آرد يك كيلوگرم
نمك ۱۵ گرم
مخمر ۲۰گرم
شير خشك ۲۰ گرم
آب ۵۲۰ گرم
شكر ۱۰۰-۹۰ گرم
بهبود دهندكرواسان ۵۰ گرم
روغن يا كره ۲۰ گرم
تخم مرغ ۲۵ گرم

ويژگيهاي نان كروسان :

۱ ـ مدت زمان نرمي و تازگي بالا
۲ ـ انعطاف پذيري بالا و حفظ بهتر شكل ظاهري
۳ـ قابليت جويدن راحت و خوشايند
۴ ـ قابليت آب شدن سريع در دهان
قدرت تحمل خمير در هنگام تخمير نهايي و افزايش مناسب حجم در داخل فر و در محصول نهايي

همچنین بخوانید: طرز تهیه ژله با خامه

طرز تهيه :

ابتدا مواد مورد نياز براي تهيه خمير را دو دقيقه با سرعت كند و ۶ دقيقه با سرعت تند ميكس كنيد دماي خمير بايد ۲۳ الي ۲۵ درجه ي سانتي گراد باشد بلافاصله خمير را به قطعات ۴۰۰ الي ۷۰۰ گرمي تقسيم كرده و به مدت ۸ دقيقه در فريزر قرار دهيد.

مارگارين آرژنتا پستري با دماي ۱۶ الي ۱۸ درجه سانتي گراد را مسطح كرده و به وسيله دست روي خمير پهن كنيد توجه كنيد به ازاء هر ۴۰۰ گرم خيمر ۴۰۰ گرم مارگارين بايد باشد. سپس خمير را در دو مرحله به صورت ۴ لايه لمينت كرده به طوري كه در مرحله اول قطر خمير چهارلايه اي از ۳۲ به ۷- ۸ميلي متر و در مرحله بعد به ۳ ميلي متر برسد خمير پهن شده را رول كنيد در صورت تمايل مي توانيد از انواع مغزي هاي مقاوم به حرارت مانند كرمفيل استفاده كنيد.

پس از شكل دادن خمير آن را در رطوبت ۷۵-۸۰ درصد و دماي ۳۵ درجه بگذاريد تقريبا به مدت ۶۰-۷۵ دقيقه ( آرد ضعيف را ۶۰ و آرد قوي را ۷۵ دقيقه) سپس خمير را در فر بايد حرارت ۱۸۰-۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ الي ۱۸ پخت كنيد.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *